Таг: в.д. директорка

Д-Р АНАСТАСИЈА ИВАНОВА E НОВA В. Д. ДИРЕКТОРКА НА ВЕЛЕШКИОТ ЦЕНТАР ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ

Д-Р АНАСТАСИЈА ИВАНОВА E НОВA В. Д. ДИРЕКТОРКА НА ВЕЛЕШКИОТ ЦЕНТАР ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ

Нова в. д. директорка на Центар за јавно здравје во Велес е д-р Анастасија Иванова. Веста за ја потврди и самата Иванова. Таа е доктор микробиолог, вр ...
АКТЕРКАТА КАТЕРИНА КОЦЕВСКА Е В. Д. ДИРЕКТОРКА НА ДРАМСКИ ТЕАТАР

АКТЕРКАТА КАТЕРИНА КОЦЕВСКА Е В. Д. ДИРЕКТОРКА НА ДРАМСКИ ТЕАТАР

Актерката Катерина Коцевска е именувана за в. д. директорка на Драмски театар, потврдија од театарот и од Министерството за култура за САКАМДАКАЖАМ.МК ...
ПРОДУЦЕНТКАТА СИМОНА УГРИНОВСКА Е НОВА В. Д. ДИРЕКТОРКА НА МНТ

ПРОДУЦЕНТКАТА СИМОНА УГРИНОВСКА Е НОВА В. Д. ДИРЕКТОРКА НА МНТ

Продуцентката Симона Угриновска е нова в.д. директорка на Македонскиот народен театар (МНТ). Угриновска, која работи во МНТ осум години, доаѓа на мест ...
3 / 3 НАПИСИ