Таг: Василије Авировиќ

4 ГОДИНИ И 8 МЕСЕЦИ ЗАТВОР ЗА КОЧАН, ДВЕ ГОДИНИ УСЛОВНО ЗА АВИРОВИЌ, ПРЕСУДИ АПЕЛАЦИЈА ЗА СЛУЧАЈОТ НА СЈО „ТРУСТ“

4 ГОДИНИ И 8 МЕСЕЦИ ЗАТВОР ЗА КОЧАН, ДВЕ ГОДИНИ УСЛОВНО ЗА АВИРОВИЌ, ПРЕСУДИ АПЕЛАЦИЈА ЗА СЛУЧАЈОТ НА СЈО „ТРУСТ“

Апелациониот суд Скопје му ја намали казната на бизнисменот Сеад Кочан од 6 години затвор на 4 години и 8 месеци во предметот на СЈО „Труст“, додека в ...
ОБВИНЕТИ ВО СЛУЧАИТЕ НА СЈО ЌЕ ДОБИЈАТ ПОМАЛИ КАЗНИ АКО ПОМИНАТ ИЗМЕНИТЕ НА КРИВИЧНИОТ ЗАКОНИК ВО СОБРАНИЕТО

ОБВИНЕТИ ВО СЛУЧАИТЕ НА СЈО ЌЕ ДОБИЈАТ ПОМАЛИ КАЗНИ АКО ПОМИНАТ ИЗМЕНИТЕ НА КРИВИЧНИОТ ЗАКОНИК ВО СОБРАНИЕТО

По вчерашнотo изгласувањето на потребата од донесување на измените на Kривичниот законик во Собранието по скратена пoстапка, за денес во 10 часот и 30 ...
6 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА КОЧАН, 3 ГОДИНИ ЗА АВИРОВИЌ ВО „ТРУСТ“

6 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА КОЧАН, 3 ГОДИНИ ЗА АВИРОВИЌ ВО „ТРУСТ“

Сеад Кочан за кривично дело „Злоупотреба на постапката за јавен повик, доделување на договор за јавна набавка или јавно-приватно партнерство“, во Осно ...
3 / 3 НАПИСИ