Таг: вештачка интелигенција

КУМАНОВКА СОФТВЕРСКИ ИНЖЕНЕР РАБОТИ НА РАЗВОЈ НА ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА КОЈА ЌЕ ИМ ПОМАГА НА ХИРУРЗИТЕ ПРИ ОПЕРАЦИЈА НА ‘РБЕТ

КУМАНОВКА СОФТВЕРСКИ ИНЖЕНЕР РАБОТИ НА РАЗВОЈ НА ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА КОЈА ЌЕ ИМ ПОМАГА НА ХИРУРЗИТЕ ПРИ ОПЕРАЦИЈА НА ‘РБЕТ

Мила Николиќ од Куманово е млад софтверски инженер по роботика во израелска компанија која работи на развивање на навигационен систем за планирање хир ...
СО ПОМОШ НА ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА, МУЗИКОЛОЗИ ЈА ЗАВРШИЈА ДЕСЕТТАТА СИМФОНИЈА НА БЕТОВЕН

СО ПОМОШ НА ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА, МУЗИКОЛОЗИ ЈА ЗАВРШИЈА ДЕСЕТТАТА СИМФОНИЈА НА БЕТОВЕН

Речиси два века после смртта на Лудвиг ван Бетовен, со помош на вештачка интелигенција завршена е неговата Симфонија бр. 10. Светската премиера на дел ...
2 / 2 НАПИСИ