Таг: За нас се работи

КРИВИЧНИТЕ ЗА ЕЛЕМ И ЕКСДИРЕКТОРИТЕ ОД РЕК ПРОИЗЛЕГОА ОД ПРИЈАВАТА НА „ЗА НАС СЕ РАБОТИ“

КРИВИЧНИТЕ ЗА ЕЛЕМ И ЕКСДИРЕКТОРИТЕ ОД РЕК ПРОИЗЛЕГОА ОД ПРИЈАВАТА НА „ЗА НАС СЕ РАБОТИ“

Кривичните пријави што полицијата ги поднесе денес против ЕЛЕМ и петмина поранешни директори од РЕК „Битола“ произлегоа од пријавата на здружението „З ...
БИТОЛЧАНИ СНИМИЈА ПЕСНА ЗА СОГРАЃАНИТЕ КОИ УМРЕА ОД РАК ПОРАДИ ЗАГАДЕНИОТ ВОЗДУХ

БИТОЛЧАНИ СНИМИЈА ПЕСНА ЗА СОГРАЃАНИТЕ КОИ УМРЕА ОД РАК ПОРАДИ ЗАГАДЕНИОТ ВОЗДУХ

„Другар ми умре ненадејно, во градот е сѐ позагадено, а се немаше никому продадено“, е еден од стиховите на песната „Умре од рак“, напишана и испејана ...
КРИВИЧНИ ПРИЈАВИ ЗА МЕНАЏМЕНТОТ НА ЕЛЕМ И НА РЕК БИТОЛА, ПОДНЕСОА ЕКОЛОГИСТИТЕ

КРИВИЧНИ ПРИЈАВИ ЗА МЕНАЏМЕНТОТ НА ЕЛЕМ И НА РЕК БИТОЛА, ПОДНЕСОА ЕКОЛОГИСТИТЕ

Кривична пријава за загадување на животната средина против генералниот директор на ЕЛЕМ и менаџерскиот тим во РЕК „Битола“ до Основното јавно обвините ...
ДЕТЕ ИСПРАТИ ИГРАЧКА НА ПРОТЕСТОТ ЗА ЧИСТ ВОЗДУХ КАЈ РЕК ВО ПОМЕН НА ТЕТКА ПОЧИНАТА ОД РАК

ДЕТЕ ИСПРАТИ ИГРАЧКА НА ПРОТЕСТОТ ЗА ЧИСТ ВОЗДУХ КАЈ РЕК ВО ПОМЕН НА ТЕТКА ПОЧИНАТА ОД РАК

Покрај белите дробови  денес на протестите за чист водух во Битола беше поставена и играчка автомобил од детенце кое ја изгубило тетка му која била бо ...
ОПШТИНА БИТОЛА КРИЕ ДАЛИ НЕКОГО КАЗНИЛА ЗА ЗАГАДУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ, ДЕНЕС БЛОКАДА КОН РЕК

ОПШТИНА БИТОЛА КРИЕ ДАЛИ НЕКОГО КАЗНИЛА ЗА ЗАГАДУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ, ДЕНЕС БЛОКАДА КОН РЕК

Општина Битола не одговара дали во изминатиот период поднела опомени или пријави против домаќинства или фирми од градот кои го загадувале воздухот. По ...
БИТОЛЧАНИ ЌЕ ГО БЛОКИРААТ ПАТОТ КОН РЕК ПОРАДИ ЗАГАДУВАЊЕТО

БИТОЛЧАНИ ЌЕ ГО БЛОКИРААТ ПАТОТ КОН РЕК ПОРАДИ ЗАГАДУВАЊЕТО

Со слоганот „Битола се гуши, Битола умира“, битолчани од четврток до сабота ќе го блокираат патниот правец за РЕК „Битола“. Според објавата на здружен ...
6 / 6 НАПИСИ