Таг: Здравствен дом

1 2 3 4 10 / 39 НАПИСИ
ДИРЕКТОРОТ НА КУМАНОВСКИОТ ЗДРАВСТВЕН ДОМ НЕГИРА ДЕКА НОВОВРАБОТЕНИТЕ 10 МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ СЕ ОД ДУИ

ДИРЕКТОРОТ НА КУМАНОВСКИОТ ЗДРАВСТВЕН ДОМ НЕГИРА ДЕКА НОВОВРАБОТЕНИТЕ 10 МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ СЕ ОД ДУИ

Во Здравствениот дом во Куманово, каде што директорот е од ДУИ, минатата недела на неопределено време биле вработени 10 медицински сестри, сите Албанк ...
СТРУШКОТО ОБВИНИТЕЛСТВО ОТВОРИ ПРЕДМЕТ ЗА ДОКТОРОТ ОД ВЕВЧАНИ КОЈ 6 ГОДИНИ РАБОТЕЛ БЕЗ ДИПЛОМА

СТРУШКОТО ОБВИНИТЕЛСТВО ОТВОРИ ПРЕДМЕТ ЗА ДОКТОРОТ ОД ВЕВЧАНИ КОЈ 6 ГОДИНИ РАБОТЕЛ БЕЗ ДИПЛОМА

Основното јавно обвинителство Струга постапувајќи по поднесена кривична пријава, оформи предмет против докторот од Вевчани кој 6 години работел без ди ...
ВО КОВИДОТ ГО ВИКАВМЕ НАШИОТ ХЕРОЈ, А СЕГА СМЕ ВО ШОК ДЕКА 6 ГОДИНИ РАБОТЕЛ КАКО ЛЕКАР БЕЗ ДИПЛОМА, ВЕЛАТ ВЕВЧАНЦИ ЗА ВРАБОТЕНИОТ ВО ЗДРАВСТВЕНИОТ ДОМ

ВО КОВИДОТ ГО ВИКАВМЕ НАШИОТ ХЕРОЈ, А СЕГА СМЕ ВО ШОК ДЕКА 6 ГОДИНИ РАБОТЕЛ КАКО ЛЕКАР БЕЗ ДИПЛОМА, ВЕЛАТ ВЕВЧАНЦИ ЗА ВРАБОТЕНИОТ ВО ЗДРАВСТВЕНИОТ ДОМ

Лекарот од Вевчани, кој 6 години без диплома и завршен медицински факултет работел во Итната медицинска помош при Здравствениот дом, бил омилен и кај ...
ОХРИЃАНИ И СТРУЖАНИ ОДАТ НА ЛЕКАР ВО ВЕВЧАНИ ОТИ БОЛНИЦИТЕ ВО ОХРИД И СТРУГА СЕ ВО ДОЛГОВИ И РАБОТАТ ОТЕЖНАТО

ОХРИЃАНИ И СТРУЖАНИ ОДАТ НА ЛЕКАР ВО ВЕВЧАНИ ОТИ БОЛНИЦИТЕ ВО ОХРИД И СТРУГА СЕ ВО ДОЛГОВИ И РАБОТАТ ОТЕЖНАТО

Зголемен е бројот на пациенти од Охрид и Струга во Здравствениот дом во Вевчани, откако двете здравствени установи во овие градови поради големите дол ...
МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ И СТОМАТОЛОЗИ ОД ОРДИНАЦИИТЕ ВО ВЕЛЕШКИОТ ЗДРАВСТВЕН ДОМ БАРААТ ПОМОШ ОТИ ДОБИЛЕ МНОГУКРАТНО ПОВИСОКИ СМЕТКИ ЗА СТРУЈА

МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ И СТОМАТОЛОЗИ ОД ОРДИНАЦИИТЕ ВО ВЕЛЕШКИОТ ЗДРАВСТВЕН ДОМ БАРААТ ПОМОШ ОТИ ДОБИЛЕ МНОГУКРАТНО ПОВИСОКИ СМЕТКИ ЗА СТРУЈА

Десетина приватни ординации на матични лекари кои работат под кирија во простории на Здравствен дом-Велес, добиле неколкукратно повисоки сметки за стр ...
СЕ ЗАТВОРА ВАКЦИНАЛНИОТ ПУНКТ ВО ДОМОТ НА КУЛТУРАТА ВО ТЕТОВО, ВАКЦИНАЦИЈА ПРОТИВ КОВИД-19 САМО ВО ЗДРАВСТВЕНИОТ ДОМ

СЕ ЗАТВОРА ВАКЦИНАЛНИОТ ПУНКТ ВО ДОМОТ НА КУЛТУРАТА ВО ТЕТОВО, ВАКЦИНАЦИЈА ПРОТИВ КОВИД-19 САМО ВО ЗДРАВСТВЕНИОТ ДОМ

Од денес престанува со работа вакциналниот пункт во Домот на културата во Тетово, а вакцинирањето протв ковид-19 ќе се одвива само во Здравствениот до ...
ВАКЦИНИРАЊЕТО ВО ШТИП СЕ ПОДЕЛИ, ВО СПОРТСКАТА САЛА САМО РЕВАКЦИНАЦИЈА, А ПРВА ДОЗА ЌЕ СЕ ДАВА ВО ЗДРАВСТВЕНИОТ ДОМ

ВАКЦИНИРАЊЕТО ВО ШТИП СЕ ПОДЕЛИ, ВО СПОРТСКАТА САЛА САМО РЕВАКЦИНАЦИЈА, А ПРВА ДОЗА ЌЕ СЕ ДАВА ВО ЗДРАВСТВЕНИОТ ДОМ

Спортската сала „Јордан Мијалков“ во Штип веќе се користи само за ревакцинирање против ковид-19, а не како досега само за вакцинација со прва доза. Ре ...
ВО ВЕЛЕС ВОВЕДЕНА И ВТОРА СМЕНА ЗА ВАКЦИНИ ПРОТИВ КОВИД-19 ПОРАДИ ГОЛЕМ ИНТЕРЕС

ВО ВЕЛЕС ВОВЕДЕНА И ВТОРА СМЕНА ЗА ВАКЦИНИ ПРОТИВ КОВИД-19 ПОРАДИ ГОЛЕМ ИНТЕРЕС

Пред Здравствениот дом Велес, граѓаните од повозрасните генерации трпеливо чекаат во редици за да се вакцинираат против ковид-19. Неколку дена се врши ...
ВЕЛЕШАНИ НА ВОЗРАСТ НАД 75 ГОДИНИ ДОБИЛЕ ПОКАНА ЗА КОВИД ВАКЦИНАЦИЈА ВО ДРУГИ ГРАДОВИ, ОД МИНИСТЕРСТВОТО ВЕЛАТ ТРЕБА ДА ПАК ДА СЕ ПРИЈАВАТ

ВЕЛЕШАНИ НА ВОЗРАСТ НАД 75 ГОДИНИ ДОБИЛЕ ПОКАНА ЗА КОВИД ВАКЦИНАЦИЈА ВО ДРУГИ ГРАДОВИ, ОД МИНИСТЕРСТВОТО ВЕЛАТ ТРЕБА ДА ПАК ДА СЕ ПРИЈАВАТ

Иако во Велес има вакцинален пункт за лица над 75-годишна возраст, велешани од оваа возрасна група добиле покана за вакцинација против ковид-19 во дру ...
ВИКЕНДОВ НЕ СЕ ВРШИ ВАКЦИНАЦИЈА НА ЛИЦАТА НАД 77 ГОДИНИ ВО ЗДРАВСТВЕНИТЕ ДОМОВИ

ВИКЕНДОВ НЕ СЕ ВРШИ ВАКЦИНАЦИЈА НА ЛИЦАТА НАД 77 ГОДИНИ ВО ЗДРАВСТВЕНИТЕ ДОМОВИ

Викендов не се врши вакцинација против ковид-19 во здравствените домови на лицата постари од 77 години. Вакцинацијата на оваа возрасна група почна во ...
1 2 3 4 10 / 39 НАПИСИ