Таг: здравство

1 2 3 435 / 35 НАПИСИ
БУЏЕТОТ ЗА СЛЕДНАТА ГОДИНА СО ПОМАЛКУ НЕПРОДУКТИВНИ ТРОШОЦИ, А ПОВЕЌЕ ПАРИ ЗА ПЛАТИ, ВЕЛАТ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ

БУЏЕТОТ ЗА СЛЕДНАТА ГОДИНА СО ПОМАЛКУ НЕПРОДУКТИВНИ ТРОШОЦИ, А ПОВЕЌЕ ПАРИ ЗА ПЛАТИ, ВЕЛАТ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ

Буџетот за 2018 година ќе биде 211,7 милијарди денари или 3,4 милијарди евра, односно толку средства се планирани за расходи со предлог-буџетот за сле ...
НЕМА ЗАКОНСКА ПРЕЧКА ТАРАВАРИ ОД ОДМОР ДА ВОДИ КАМПАЊА, ИАКО ТОА НЕ БИЛО ПРАКСА ДОСЕГА

НЕМА ЗАКОНСКА ПРЕЧКА ТАРАВАРИ ОД ОДМОР ДА ВОДИ КАМПАЊА, ИАКО ТОА НЕ БИЛО ПРАКСА ДОСЕГА

Министерот за здравство Арбен Таравари нема законска пречка да биде истовремено и кандидат за градоначалник на Гостивар, но, според досегашната пракса ...
НА БИТОЛA Ѝ ТРЕБААТ СТОТИНА ДОКТОРИ СПЕЦИЈАЛИСТИ, ПЕДИЈАТРИ ДОАЃААТ ОД ПРИЛЕП И ОД ОХРИД

НА БИТОЛA Ѝ ТРЕБААТ СТОТИНА ДОКТОРИ СПЕЦИЈАЛИСТИ, ПЕДИЈАТРИ ДОАЃААТ ОД ПРИЛЕП И ОД ОХРИД

На битолското здравство му недостигаат околу стотина лекари, покажува исцрпната анализа на докторката Весна Спиркоска, вработена во Итната медицинска ...
ПРИЛЕПСКИТЕ БРАНИТЕЛИ  НА ПИТАЧКИ СТАП

ПРИЛЕПСКИТЕ БРАНИТЕЛИ  НА ПИТАЧКИ СТАП

Прилепските резервисти учесници во воениот конфликт во 2001, членови на Здружението на резервни воени обврзници, се соочуваат со сериозни социјални пр ...

ВЕСТИ ОД РАЈОТ

1.   Сирота Тамара. Мора многу да ја болело штом сè уште ги бранува духовите на цела држава. Шокот од нејзината смрт е толку голем што сè уште татни, ...
1 2 3 435 / 35 НАПИСИ