Таг: зонско паркирање

1 215 / 15 НАПИСИ
ПАРКИНГОТ ВО БИТОЛА ВЕЌЕ НЕМА ДА ГО УПРАВУВА ПРИВАТНИК, ТУКУ ОПШТИНАТА

ПАРКИНГОТ ВО БИТОЛА ВЕЌЕ НЕМА ДА ГО УПРАВУВА ПРИВАТНИК, ТУКУ ОПШТИНАТА

Со зонското паркирање во Битола веќе нема да управува приватен концесионер, туку општината преку Јавно претпријатие за паркинзи и организирање јавен п ...
НА ПАРКИНЗИТЕ НА ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ СЕ НАПЛАТУВА ДО 21 НАМЕСТО ДО 23 ЧАСОТ

НА ПАРКИНЗИТЕ НА ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ СЕ НАПЛАТУВА ДО 21 НАМЕСТО ДО 23 ЧАСОТ

Од денеска на паркинзите со кои стопанисува ЈП „Градски паркинг“ ќе се плаќа до 21 наместо до 23 часот. Од јавното претпријатие на Град Скопје вела ...
ЗОНСКО ПАРКИРАЊЕ ВО КИСЕЛА ВОДА, КАРПОШ И АВТОКОМАНДА ЌЕ ИМА АКО САКААТ ГРАЃАНИТЕ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА „ГРАДСКИ ПАРКИНГ“, БОРЧЕ ЈАКИМОВСКИ

ЗОНСКО ПАРКИРАЊЕ ВО КИСЕЛА ВОДА, КАРПОШ И АВТОКОМАНДА ЌЕ ИМА АКО САКААТ ГРАЃАНИТЕ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА „ГРАДСКИ ПАРКИНГ“, БОРЧЕ ЈАКИМОВСКИ

ЈП „Градски паркинг“ ќе воведе зонско паркирање на нови локации, само доколку граѓаните сакаат и Општините донесат таква одлука, вели директорот Борче ...
НИ БАРААТ 8.000 ДЕНAРИ МЕСЕЧНО ЗА ПАРКИНГ, СЕ ЖАЛАТ СТАНАРИТЕ ВО ТЕТОВО

НИ БАРААТ 8.000 ДЕНAРИ МЕСЕЧНО ЗА ПАРКИНГ, СЕ ЖАЛАТ СТАНАРИТЕ ВО ТЕТОВО

Помина една година од воведувањето на зонското паркирање во Тетово, а граѓаните сѐ уште се со поделени мислења за неговата ефикасност. Повеќето од нив ...
И НОЌЕ СЕ КАРААТ ЗА ЗОНСКОТО ПАРКИРАЊЕ ВО БИТОЛА

И НОЌЕ СЕ КАРААТ ЗА ЗОНСКОТО ПАРКИРАЊЕ ВО БИТОЛА

Ги стемни битолските советници во општинската сала, а се уште не завршила дискусијата за раскинување на договорот за зонското паркирање во Битола. Мар ...
1 215 / 15 НАПИСИ