Категорија: Македонија

1 1.475 1.476 1.477 1.478 1.479 1.502 14770 / 15019 НАПИСИ
ПРОТЕСТОТ СЕ ПРЕСЕЛИ ПРЕД ВЛАДАТА

ПРОТЕСТОТ СЕ ПРЕСЕЛИ ПРЕД ВЛАДАТА

Антивладиниот протест во Скопје продолжи пред Владата на Република Македонија, откако полицијата не им дозволи на демонстрантите да се движат кон Уста ...
ЛАВОВИТЕ ДОБИЈА БОЈА

ЛАВОВИТЕ ДОБИЈА БОЈА

Лавовите на мостот „Гоце Делчев“ се обоени, откако полицијата не им дозволи на демонстрантите од антивладиниот протест да се движат кон Уставниот суд ...
ПОЛИЦИЈАТА ГО БЛОКИРАШЕ ПРИСТАПОТ ДО УСТАВНИОТ СУД

ПОЛИЦИЈАТА ГО БЛОКИРАШЕ ПРИСТАПОТ ДО УСТАВНИОТ СУД

Блокиран е мостот „Гоце Делчев“ во Скопје. Полицијата не им дозволува на демонстрантите од антивладиниот протест да се движат кон Уставниот суд како ш ...
ПОЧНА ПРОТЕСТОТ ПРЕД СЈО, ПОМАЛКУ ДЕМОНСТРАНТИ ОД ВЧЕРА

ПОЧНА ПРОТЕСТОТ ПРЕД СЈО, ПОМАЛКУ ДЕМОНСТРАНТИ ОД ВЧЕРА

Почна антивладиниот протест во Скопје. Демонстрантите што ги организира граѓанската иницијатива Протестирам од пред зградата на Специјалното обвинитeл ...
ДЕНЕС ДЕМОНСТРАЦИИ ПРЕД УСТАВНИОТ СУД

ДЕНЕС ДЕМОНСТРАЦИИ ПРЕД УСТАВНИОТ СУД

Денес во Скопје во 18 часот пред зградата на Специјалното обвинитeлство (СЈО) продолжуваат протестите што ги организира граѓанската иницијатива Протес ...
ВО ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ИМА МЕСТО ЗА СИТЕ, ДЕНЕСКА ПРОТЕСТ ПАК ВО 6

ВО ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ИМА МЕСТО ЗА СИТЕ, ДЕНЕСКА ПРОТЕСТ ПАК ВО 6

Денес во Скопје во 18 часот пред зградата на Специјалното обвинитeлство (СЈО) во Скопје продолжуваат протестите што ги организира граѓанската иницијат ...
ПРЕД ВЛАДА СЕ ПОТРОШИ БОЈАТА, СЕ ИЗМОРИЈА И ПОЛИЦАЈЦИТЕ

ПРЕД ВЛАДА СЕ ПОТРОШИ БОЈАТА, СЕ ИЗМОРИЈА И ПОЛИЦАЈЦИТЕ

Вечерва се уморија и полицајците што ја чуваа Владата. Бојата на демонстрантите им беше потрошена, па протестот пред Владата помина здодевно, јавуваат ...
ВО БИТОЛА ПРОТЕСТАНТИТЕ И КОНТРАПРОТЕСТАНТИТЕ СЕ ЗБУНИЈА

ВО БИТОЛА ПРОТЕСТАНТИТЕ И КОНТРАПРОТЕСТАНТИТЕ СЕ ЗБУНИЈА

Демoнстрантите вечерва си ги сменија местата и ги збунија битолчани. Граѓанското движење за одбрана на Македонија (ГДОМ) тргна од пред Споменикот на С ...
ЗАВРШИ ПРОТЕСТОТ ВО СКОПЈЕ

ЗАВРШИ ПРОТЕСТОТ ВО СКОПЈЕ

Со паролата „Нема правда,  нема мир“ и свирежи пред Влада, заврши вечерашниот протест на антивладините демонстранти во Скопје. Вечерва тие се движеа п ...
ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПРЕД ВЛАДА, БОЈАТА ПОТРОШЕНА

ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПРЕД ВЛАДА, БОЈАТА ПОТРОШЕНА

Протестот се пресели пред Влада. Демонстрантите ја потрошија бојата за шарање на Агенцијата за аудиовизуелни медиумски услуги па пред Влада нема акциј ...
1 1.475 1.476 1.477 1.478 1.479 1.502 14770 / 15019 НАПИСИ