Таг: 11 септември

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЗА ДОНИРАЊЕ КРВ И ХРАНА ВО АМБАСАДАТА НА САД ВО СЕЌАВАЊЕ НА ЖРТВИТЕ ОД НАПАДИТЕ НА 11 СЕПТЕМВРИ 2001

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЗА ДОНИРАЊЕ КРВ И ХРАНА ВО АМБАСАДАТА НА САД ВО СЕЌАВАЊЕ НА ЖРТВИТЕ ОД НАПАДИТЕ НА 11 СЕПТЕМВРИ 2001

Хуманитарна акција за донирање храна и крв денес во амбасадата на САД се одржува по 11 пат, заедно со Црвениот крст и Институтот за трансфузиона медиц ...
СО АКЦИЈА ЗА ДАРУВАЊЕ КРВ И ХРАНА АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДА ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖИ ДЕНОТ НА СЕЌАВАЊЕ НА ЖРТВИТЕ ОД 11 СЕПТЕМВРИ

СО АКЦИЈА ЗА ДАРУВАЊЕ КРВ И ХРАНА АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДА ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖИ ДЕНОТ НА СЕЌАВАЊЕ НА ЖРТВИТЕ ОД 11 СЕПТЕМВРИ

Амбасадата на САД во Скопје на 11 септември ќе го одбележи Националниот ден на служба и сеќавање со крводарителна акција и акција за дарување на храна ...
И МАКЕДОНСКИТЕ ПОЛИТИЧАРИ ДАРУВАА КРВ ВО АМБАСАДАТА НА САД

И МАКЕДОНСКИТЕ ПОЛИТИЧАРИ ДАРУВАА КРВ ВО АМБАСАДАТА НА САД

Американскиот амбасадор Џес Бејли изјави дека е задоволен од бројот на лицата кои се одзваа на поканата за хуманитарна акција и даруваа крв и донираа ...
АМБАСАДАТА НА САД ПОВИКУВА НА КРВОДАРИТЕЛНА АКЦИЈА И СОБИРАЊЕ ПРЕХРАНБЕНИ ПРОДУКТИ

АМБАСАДАТА НА САД ПОВИКУВА НА КРВОДАРИТЕЛНА АКЦИЈА И СОБИРАЊЕ ПРЕХРАНБЕНИ ПРОДУКТИ

Амбасадата на САД денеска организира крводарителна акција и акција за собирање на прехрамбени продукти во соработка со Црвениот крст на град Скопје и ...
НА ХИЛАРИ КЛИНТОН Ѝ СЕ СЛОШИ НА ГРАУНД ЗЕРО

НА ХИЛАРИ КЛИНТОН Ѝ СЕ СЛОШИ НА ГРАУНД ЗЕРО

Хилари Клинтон ненадејно си замина пред да заврши церемонијата во Њујорк за одбележување на 15-годишнината од нападите на 11 септември, оти ѝ станало ...
5 / 5 НАПИСИ