Таг: анестезиолози

36 МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА ЗАРАЗЕНИ СО КОРОНАВИРУС САМО ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“

36 МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА ЗАРАЗЕНИ СО КОРОНАВИРУС САМО ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“

Во Градската општа болница „8 Септември” има 36 медицински лица заразени со коронавирус, според последните податоци од Министерството за здравство. Од ...
АКО ИМА ПОТРЕБА, 200 АНЕСТЕЗИОЛОЗИ И 440 МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ СЕ СПРЕМНИ ДА БИДАТ ПРЕРАСПОРЕДЕНИ, КАЖА ФИЛИПЧЕ

АКО ИМА ПОТРЕБА, 200 АНЕСТЕЗИОЛОЗИ И 440 МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ СЕ СПРЕМНИ ДА БИДАТ ПРЕРАСПОРЕДЕНИ, КАЖА ФИЛИПЧЕ

Министерот за здравство Венко Филипче кажа дека веќе е направен список со лекари, анестезиолози и медицински сестри кои по потреба ќе ротираат по здра ...
ОСВЕН БЕЗ АНЕСТЕЗИОЛОЗИ, „8 СЕПТЕМВРИ“ ОСТАНА И БЕЗ ВЕШТАЧКИ КОЛКОВИ, ЗА ОПЕРАЦИЈА СЕ ЧЕКА И ПОВЕЌЕ ОД ПОЛОВИНА ГОДИНА

ОСВЕН БЕЗ АНЕСТЕЗИОЛОЗИ, „8 СЕПТЕМВРИ“ ОСТАНА И БЕЗ ВЕШТАЧКИ КОЛКОВИ, ЗА ОПЕРАЦИЈА СЕ ЧЕКА И ПОВЕЌЕ ОД ПОЛОВИНА ГОДИНА

Пациенти се жалат дека со месеци, а некои дури и повеќе од половина година не може да закажат операции за поставување импланти на колкови и колена во ...
НОВИОТ ТРАУМА ОДДЕЛ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ ЌЕ СЕ ЗАТВОРИ КОГА ЌЕ СИ ЗАМИНАТ ПОВРЕДЕНИТЕ ОД НЕСРЕЌАТА КАЈ ЛАСКАРЦИ

НОВИОТ ТРАУМА ОДДЕЛ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ ЌЕ СЕ ЗАТВОРИ КОГА ЌЕ СИ ЗАМИНАТ ПОВРЕДЕНИТЕ ОД НЕСРЕЌАТА КАЈ ЛАСКАРЦИ

Болничкиот дел на новиот оддел за трауматологија во Градската општа болница „8 Септември“ во Скопје профункционира во полн капацитет само додека таму ...
ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ДВА МЕСЕЦА ЗАТВОРЕНИ ДВЕ ХИРУРШКИ САЛИ ОТИ НЕМА КАДАР, ВО ТЕК Е ОГЛАС ЗА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ

ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ДВА МЕСЕЦА ЗАТВОРЕНИ ДВЕ ХИРУРШКИ САЛИ ОТИ НЕМА КАДАР, ВО ТЕК Е ОГЛАС ЗА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ

Втор месец Градската општа болница (ГОБ) „8 Септември“ работи со две операциони сали помалку, односно од седум хируршки сали во болницата во функција ...
СО ЗГОЛЕМЕН БРОЈ СКРШЕНИЦИ ЗАТВОРЕНА ХИРУРШКА САЛА ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“, ФАЛАТ АНЕСТЕЗИОЛОЗИ И МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ

СО ЗГОЛЕМЕН БРОЈ СКРШЕНИЦИ ЗАТВОРЕНА ХИРУРШКА САЛА ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“, ФАЛАТ АНЕСТЕЗИОЛОЗИ И МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ

Градската општа болница (ГОБ) „8 Септември“ минатата недела затвори една од двете хируршки сали сали на новоотворениот Оддел за трауматологија, бидејќ ...
АНЕСТЕЗИОЛОГОТ ВЕЛИ ДЕКА ПИЕЛ ОД МАКА ОТКАКО ПОЧИНАЛЕ РОДИЛКАТА ОД ГЕВГЕЛИЈА И НЕЈЗИНОТО БЕБЕ

АНЕСТЕЗИОЛОГОТ ВЕЛИ ДЕКА ПИЕЛ ОД МАКА ОТКАКО ПОЧИНАЛЕ РОДИЛКАТА ОД ГЕВГЕЛИЈА И НЕЈЗИНОТО БЕБЕ

Со сведочењето на докторите гинеколозите Дончо Москов и Венци Чалков, заврши доказната постапка во судскиот процес во кој тројца доктори се обвинети з ...
7 / 7 НАПИСИ