Таг: Археолошки музеј

1 215 / 15 НАПИСИ
ОБВИНИТЕЛСТВО ДА ГО ИСТРАЖИ КРИМИНАЛОТ ОД 42 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА АРХЕОЛОШКИ МУЗЕЈ, БАРА ДИРЕКТОРОТ НА ДРЖАВНИОТ АРХИВ

ОБВИНИТЕЛСТВО ДА ГО ИСТРАЖИ КРИМИНАЛОТ ОД 42 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА АРХЕОЛОШКИ МУЗЕЈ, БАРА ДИРЕКТОРОТ НА ДРЖАВНИОТ АРХИВ

Основното јавно обвинителство по допрен глас треба да ги истражи криминалите во изградбата на зградата на Археолошкиот музеј за која беа потрошени 42, ...
АРХИВОТ ЌЕ СЕ СЕЛИ ОТИ ЗГРАДАТА ОД СКОПЈЕ 2014 СЕ ПОПЛАВУВА ОД СЕКОЈ ДОЖД

АРХИВОТ ЌЕ СЕ СЕЛИ ОТИ ЗГРАДАТА ОД СКОПЈЕ 2014 СЕ ПОПЛАВУВА ОД СЕКОЈ ДОЖД

Државниот архив кој се наоѓа во зградата на Археолошкиот музеј ќе се сели на нова локација оти објектот од Скопје 2014 се поплавува при секој дожд. ...
АРХЕОЛОШКИОТ МУЗЕЈ ОД 42 МИЛИОНИ ЕВРА НЕМА ВОДОВОДЏИЈА И ЕЛЕКТРИЧАР

АРХЕОЛОШКИОТ МУЗЕЈ ОД 42 МИЛИОНИ ЕВРА НЕМА ВОДОВОДЏИЈА И ЕЛЕКТРИЧАР

Археолошкиот музеј нема водоводџија и електричар, кои би требало веднаш и интеревентно да санираат ако дојде до какви било проблеми, откако се излеа р ...
ВО МНТ И АРХЕОЛОШКИ МУЗЕЈ, ПЛАТЕНИ 80 МИЛИОНИ ЕВРА, ВОДА ТЕЧЕ ОД СИТЕ СТРАНИ

ВО МНТ И АРХЕОЛОШКИ МУЗЕЈ, ПЛАТЕНИ 80 МИЛИОНИ ЕВРА, ВОДА ТЕЧЕ ОД СИТЕ СТРАНИ

Вода тече од сите страни во новите објекти на Македонскиот народен театар и Археолошкиот музеј. Дождот денеска не само што го излеа Вардар надвор о ...
НА АРХЕОЛОШКИТЕ ЛОКАЛИТЕТИ ИМ ДОЛЖИМЕ БАРЕМ ПАТОКАЗИ И ДА ИМ СЕ ИСКОСИ ТРЕВАТА – ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА СВЕТСКИОТ ДЕН НА АРХЕОЛОГИЈАТА

НА АРХЕОЛОШКИТЕ ЛОКАЛИТЕТИ ИМ ДОЛЖИМЕ БАРЕМ ПАТОКАЗИ И ДА ИМ СЕ ИСКОСИ ТРЕВАТА – ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА СВЕТСКИОТ ДЕН НА АРХЕОЛОГИЈАТА

Имаме непроценливо културно богатство, но не ни е доволно презентерано и популаризирано во нашата и во светската јавност, смета проект менаџерот на Ин ...
1 215 / 15 НАПИСИ