Таг: Бег

1 2 329 / 29 НАПИСИ
ЗА ДОЛГ ОД 112 ДЕНАРИ КОН БЕГ, НА ИЗВРШИТЕЛ ТРЕБА ДА ПЛАТИ 10.200 ДЕНАРИ, БЕЗ ДА МУ КАЖАТ ДЕКА ГО ТУЖЕЛЕ

ЗА ДОЛГ ОД 112 ДЕНАРИ КОН БЕГ, НА ИЗВРШИТЕЛ ТРЕБА ДА ПЛАТИ 10.200 ДЕНАРИ, БЕЗ ДА МУ КАЖАТ ДЕКА ГО ТУЖЕЛЕ

За долг од 112 денари за сметка за парно кон Балкан енерџи груп (БЕГ) на скопјанец му дошол налог за извршување од 10.200 денари. Граѓанинот за овој с ...
ГРАД СКОПЈЕ НЕ МОЖЕ ДА ЈА ПРЕЗЕМЕ ТОПЛОВОДНАТА МРЕЖА ДО ПОЧЕТОКОТ НА ГРЕЈНАТА СЕЗОНА ОТИ Е ДИВОГРАДБА

ГРАД СКОПЈЕ НЕ МОЖЕ ДА ЈА ПРЕЗЕМЕ ТОПЛОВОДНАТА МРЕЖА ДО ПОЧЕТОКОТ НА ГРЕЈНАТА СЕЗОНА ОТИ Е ДИВОГРАДБА

Град Скопје до почетокот на грејната сезона нема да успее да ја преземе топловодната мрежа од сегашниот снабдувач Балкан енерџи груп (БЕГ) бидејќи таа ...
ГРЕЕЊЕТО ОД ОВАА ЗИМА ГО ПРЕЗЕМА ГРАД СКОПЈЕ, ФОРМИРАНО ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА ЕНЕРГЕТСКИ ДЕЈНОСТИ

ГРЕЕЊЕТО ОД ОВАА ЗИМА ГО ПРЕЗЕМА ГРАД СКОПЈЕ, ФОРМИРАНО ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА ЕНЕРГЕТСКИ ДЕЈНОСТИ

Град Скопје доби свое претпријатие за дистрибуција на топлинска енергија и гас. На денешната седница на Советот на Град Скопје беше донесена одлука за ...
ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ ЈА ПРЕЗЕМЕ ТОПЛОВОДНАТА МРЕЖА ОД БЕГ, НАЈАВИ ШИЛЕГОВ

ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ ЈА ПРЕЗЕМЕ ТОПЛОВОДНАТА МРЕЖА ОД БЕГ, НАЈАВИ ШИЛЕГОВ

Град Скопје ќе ја преземе дистрибуцијата на топлинската енергија од „Балкан енерџи груп“(БЕГ). Градоначалникот Петре Шилегов за САКАМДАКАЖАМ.МК вели д ...
НЕ МОЖАТ ДА СИ ВЛЕЗАТ ДОМА ОД ДУПКАТА НА „БЕГ” ЗА ПРОМЕНА НА ТОПЛОВОД СРЕДЕ СКОПЈЕ

НЕ МОЖАТ ДА СИ ВЛЕЗАТ ДОМА ОД ДУПКАТА НА „БЕГ” ЗА ПРОМЕНА НА ТОПЛОВОД СРЕДЕ СКОПЈЕ

Жителите на зградата на Кеј 13 Ноември број 76 во Маџир Маало не можат да си влезат дома, бидејќи улицата е ископана за градежни работи кои ги изведув ...
БЕГ ДОНИРАШЕ ШТЕДЛИВА ОПРЕМА НА УЧИЛИШТЕТО ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ СО ОШТЕТЕН ВИД

БЕГ ДОНИРАШЕ ШТЕДЛИВА ОПРЕМА НА УЧИЛИШТЕТО ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ СО ОШТЕТЕН ВИД

Балкан енерџи (БЕГ) донираше модерни комбинирани бојлери и дополнителна техничка инсталација на Државното училиште за рехабилитација на деца и младинц ...
БЕГ СО КАЛКУЛАТОР ЗА ПОТРОШУВАЧКА ЗА ГРЕЕЊЕ

БЕГ СО КАЛКУЛАТОР ЗА ПОТРОШУВАЧКА ЗА ГРЕЕЊЕ

Компанијата БЕГ воведе Калкулатор за потрошувачка на топлинска енергија како новина на својот интернет сајт со којшто може да се направи споредба на т ...
БЕГ ВЛЕГУВА ВО СТАНОВИТЕ НА ИСКЛУЧЕНИТЕ ОД ПАРНО ЗА ДА ОТКРИЕ КРАЖБИ НА ГРЕЕЊЕ

БЕГ ВЛЕГУВА ВО СТАНОВИТЕ НА ИСКЛУЧЕНИТЕ ОД ПАРНО ЗА ДА ОТКРИЕ КРАЖБИ НА ГРЕЕЊЕ

Влегувајќи во становите на скопјани БЕГ, фирмата која ги грее, открила 53 потрошувачи кои незаконски се приклучиле на системот, објаснија од „Снабдува ...
БЕГ СЕ ЗАКАНУВА СО СУДСКИ НАЛОЗИ ДЕКА ЌЕ УПАЃА ВО СТАНОВИ ЗАРАДИ ПЛОМБИРАЊЕ НА ИСКЛУЧЕНИТЕ ОД ПАРНО

БЕГ СЕ ЗАКАНУВА СО СУДСКИ НАЛОЗИ ДЕКА ЌЕ УПАЃА ВО СТАНОВИ ЗАРАДИ ПЛОМБИРАЊЕ НА ИСКЛУЧЕНИТЕ ОД ПАРНО

„Балкан енерџи груп“ (БЕГ), фирмата која ги грее скопјани, почна да упаѓа во станови. Кај корисниците кои се исклучени од мрежата остава известувања д ...
1 2 329 / 29 НАПИСИ