Таг: Биро за јавни набавки

БИРОТО ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ МУ УКАЖАЛО НА ДЕРКОСКИ ДЕКА НЕ СЕ ИСПОЛНЕТИ УСЛОВИТЕ ЗА НАБАВКА НА СОФТВЕР БЕЗ ОБЈАВУВАЊЕ ОГЛАС, ТОЈ НЕ ГИ ПОСЛУШАЛ

БИРОТО ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ МУ УКАЖАЛО НА ДЕРКОСКИ ДЕКА НЕ СЕ ИСПОЛНЕТИ УСЛОВИТЕ ЗА НАБАВКА НА СОФТВЕР БЕЗ ОБЈАВУВАЊЕ ОГЛАС, ТОЈ НЕ ГИ ПОСЛУШАЛ

Бирото за јавни набавки (БЈН) одговорило негативно на барањето на Државната изборна комисија (ДИК) да набави софтвер за веб сајтот со преговори без об ...
ЗА НАБАВКИ ДО 1.000 ЕВРА НЕМА ДА ТРЕБА ТЕНДЕР, ПРЕДВИДУВА ПРЕДЛОГ ЗАКОНОТ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ

ЗА НАБАВКИ ДО 1.000 ЕВРА НЕМА ДА ТРЕБА ТЕНДЕР, ПРЕДВИДУВА ПРЕДЛОГ ЗАКОНОТ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ

Со новиот предлог закон за јавни набавки, кој треба да биде донесен до октомври годинава, а да почне да се применува од јануари следната година, се по ...
ПРОПАДНАА ОБИДИТЕ НА ТАЛЕСКИ ДА СНИМИ ФИЛМ ЗА СВОЕТО ВЛАДЕЕЊЕ СО ОПШТИНА БИТОЛА

ПРОПАДНАА ОБИДИТЕ НА ТАЛЕСКИ ДА СНИМИ ФИЛМ ЗА СВОЕТО ВЛАДЕЕЊЕ СО ОПШТИНА БИТОЛА

Пропаднаа обидите на битолскиот градоначалник Владимир Талески да го овековечи времето на своето владеење со Битола преку снимање на документарен филм ...
ФИЛХАРМОНИЈАТА ЌЕ ПОТРОШИ 20 ИЛЈАДИ ЕВРА ЗА КОКТЕЛИ

ФИЛХАРМОНИЈАТА ЌЕ ПОТРОШИ 20 ИЛЈАДИ ЕВРА ЗА КОКТЕЛИ

Македонската филхармонија (МФ)  на отворањето на новата сала, на 21 мај, ќе ги почести вработените и гостите со коктел  што заедно со кетеринзите и за ...
КОЦЕ ЌЕ ПОТРОШИ 15.000 ЕВРА НА НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА И ПОДАРОЦИ ЗА ГРАДСКАТА АДМИНИСТРАЦИЈА

КОЦЕ ЌЕ ПОТРОШИ 15.000 ЕВРА НА НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА И ПОДАРОЦИ ЗА ГРАДСКАТА АДМИНИСТРАЦИЈА

Околу 15.000 евра ќе потроши Град Скопје на новогодишни пакетчиња и кожни чанти за вработените во градската администрација. На 6 декември Градот објав ...
АГЕНЦИЈАТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ЌЕ ПОТРОШИ 40.000 ЕВРА СОСЕ 70 ХОСТЕСИ ЗА САЕМИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

АГЕНЦИЈАТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ЌЕ ПОТРОШИ 40.000 ЕВРА СОСЕ 70 ХОСТЕСИ ЗА САЕМИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

  Агенцијата за вработување ќе потроши 40.000 евра за да организира саеми за вработување. Според тендерот што го објави Агенцијата, парите ќе ...
6 / 6 НАПИСИ