Таг: Брза помош

1 3 4 544 / 44 НАПИСИ
КАВАДАРЧАНИ НАЈМНОГУ УМИРААТ ВО НОЕМВРИ И ДЕКЕМВРИ

КАВАДАРЧАНИ НАЈМНОГУ УМИРААТ ВО НОЕМВРИ И ДЕКЕМВРИ

Кавадарчани најмногу умираат во ноември и декември, во овој период од годината вообичаено е зголемена смртноста, особено  кај постари лица. Ова го пок ...
БРЗА ПОМОШ И ВОДЕНИ ТОПОВИ ПРЕД СОБРАНИЕ, ПОЛИЦИЈАТА ГО СПРЕЧИ УРИВАЊЕТО НА ПРОМЕТЕЈ

БРЗА ПОМОШ И ВОДЕНИ ТОПОВИ ПРЕД СОБРАНИЕ, ПОЛИЦИЈАТА ГО СПРЕЧИ УРИВАЊЕТО НА ПРОМЕТЕЈ

Полицијата ги истурка демонстрантите и го спречи нивниот обид да го урнат Прометеј. Го обиколи споменикот, а демонстрантите ги потисна да излезат на б ...

ГЛУПАВИ ЛУДАЦИ

1 Зарем сѐ уште се чудите дека власта била кадарна да смисли трик со возилата на Брзата помош, за да направи инцидент на протестите на Шарената револу ...
ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ПРОПУШТА САМО БРЗА ПОМОШ, БЛОКИРАНИ ТРИ МОСТА ВО СКОПЈЕ

ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ПРОПУШТА САМО БРЗА ПОМОШ, БЛОКИРАНИ ТРИ МОСТА ВО СКОПЈЕ

Само возила на Брза помош го поминуваат мостот Гоце Делчев. Шарената револуција го блокираше точно напладне, заедно со мостовите Слобода, кај МНР и Ма ...
1 3 4 544 / 44 НАПИСИ