Таг: бугарски пасоши

1 212 / 12 НАПИСИ
БУГАРСКИТЕ ПАСОШИ ГИ ЗАПУСТИЈА НИВИТЕ ВО СТРУМИЧКО

БУГАРСКИТЕ ПАСОШИ ГИ ЗАПУСТИЈА НИВИТЕ ВО СТРУМИЧКО

Последниве години во струмичко се зголемува бројот на земјоделски површини кои не се обработуваат. Место градинарски производи или овошни насади, ниви ...
ПОЛОВИНА МИЛИОН МАКЕДОНЦИ СИРОМАШНИ, НАД 170 ИЛЈАДИ ОТСЕЛЕНИ

ПОЛОВИНА МИЛИОН МАКЕДОНЦИ СИРОМАШНИ, НАД 170 ИЛЈАДИ ОТСЕЛЕНИ

457 илјади е бројот на лица кои живеат под прагот на сиромаштија во Македонија, што е 22,1% од населението, а над 170 илјади граѓани се отселени од зе ...
1 212 / 12 НАПИСИ