Таг: демонстрации

1 213 / 13 НАПИСИ
МИНИСТЕРКАТА ЗА КУЛТУРА ЌЕ ПЛАТИ КАЗНА ОТИ НЕ ЈА ОБЕЛЕЖАЛА ПОРТА МАКЕДОНИЈА КАКО СПОМЕНИК

МИНИСТЕРКАТА ЗА КУЛТУРА ЌЕ ПЛАТИ КАЗНА ОТИ НЕ ЈА ОБЕЛЕЖАЛА ПОРТА МАКЕДОНИЈА КАКО СПОМЕНИК

Приведувањето и покренувањето кривични пријави за учесниците на Шарената револуција за нанесување штета на објекти кои се прогласени за културно насле ...
„ЏАБЕ ТИ Е АБОЛИЦИЈА, НИКОЛА“ ЕЧЕШЕ ПРЕД ВЛАДА

„ЏАБЕ ТИ Е АБОЛИЦИЈА, НИКОЛА“ ЕЧЕШЕ ПРЕД ВЛАДА

Демонстрантите што маршираат во Шарената револуција вечерва пред Владата испишуваа слогани на улицата, но поради голем број полицајци кои го блокираа ...
ПОВРЕДЕНИ И ПРИВЕДЕНИ ВО ВЧЕРАШНИТЕ ДЕМОНСТРАЦИИ ВО СКОПЈЕ

ПОВРЕДЕНИ И ПРИВЕДЕНИ ВО ВЧЕРАШНИТЕ ДЕМОНСТРАЦИИ ВО СКОПЈЕ

Неколку повредени демонстранти, повреден новинар и фоторепортер и десетина приведени има по бурната ноќ во Скопје кога беше демолирана народната канце ...
1 213 / 13 НАПИСИ