Таг: Дојранско езеро

1 212 / 12 НАПИСИ

РАЗБУДИ СЕ КАТО

1 Водата во Дојранското езеро од среда ќе биде со одличен квалитет.  Владата ги смени правилниците за квалитет на вода, и тоа што до сега важело како ...
МИНИСТЕРОТ ТОДОРОВ РЕЧЕ ДЕКА ВОДАТА ВО ДОЈРАН НЕ Е ОПАСНА ЗА КАПЕЊЕ

МИНИСТЕРОТ ТОДОРОВ РЕЧЕ ДЕКА ВОДАТА ВО ДОЈРАН НЕ Е ОПАСНА ЗА КАПЕЊЕ

Водата во Дојранско Езеро е комплетно исправна за капење, не предизвикува опасност по здравјето на луѓето и нема потреба од никакви ограничувања, изја ...
1 212 / 12 НАПИСИ