Таг: државен карантин

ВЛАДАТА БАРА НАЧИН ОД УТРЕ СИТЕ ДА БИДАТ ПУШТЕНИ ОД ДРЖАВЕН КАРАНТИН И ЗА НИВ ДА НЕ ВАЖИ МЕРКАТА ЗА ИЗОЛАЦИЈА

ВЛАДАТА БАРА НАЧИН ОД УТРЕ СИТЕ ДА БИДАТ ПУШТЕНИ ОД ДРЖАВЕН КАРАНТИН И ЗА НИВ ДА НЕ ВАЖИ МЕРКАТА ЗА ИЗОЛАЦИЈА

Владата бара начин мерката за самоизолација или државен карантин од утре да не важи и за граѓаните кои пред неколку дена влегле во земјава. Министерот ...
ВО ДРЖАВЕН КАРАНТИН ВО ХОТЕЛ БЛИЗУ ВЕЛЕС СЕ И ЧЕТВОРИЦА КОИ НЕ БИЛЕ ДОМА ПРИ ПОЛИЦИСКА КОНТРОЛА

ВО ДРЖАВЕН КАРАНТИН ВО ХОТЕЛ БЛИЗУ ВЕЛЕС СЕ И ЧЕТВОРИЦА КОИ НЕ БИЛЕ ДОМА ПРИ ПОЛИЦИСКА КОНТРОЛА

Во државен карантин во хотелот „Монтенегро ривиера“ покрај Велес се и четири лица, кои не ја почитувале изречената самоизолација заради заштита од кор ...
ПОВРАТНИК ОД АНГЛИЈА ВО ДРЖАВЕН КАРАНТИН МЕЃУ ТРОЈЦАТА НОВОЗАРАЗЕНИ СО КОВИД-19 ВО ВЕЛЕШКО

ПОВРАТНИК ОД АНГЛИЈА ВО ДРЖАВЕН КАРАНТИН МЕЃУ ТРОЈЦАТА НОВОЗАРАЗЕНИ СО КОВИД-19 ВО ВЕЛЕШКО

И денес има тројца позитивни на КОВИД-19 во Велес, соопшти Центарот за јавно здравје. Со ова, во Велешко вкупно се активни 30 лица. „Има нови три с ...
НЕМА ВЕЌЕ ДРЖАВЕН КАРАНТИН ПРИ ВЛЕЗ ВО ЗЕМЈАВА, ТУКУ ДОМАШНА САМОИЗОЛАЦИЈА, НО СО НЕГАТИВЕН ТЕСТ ЗА КОВИД-19

НЕМА ВЕЌЕ ДРЖАВЕН КАРАНТИН ПРИ ВЛЕЗ ВО ЗЕМЈАВА, ТУКУ ДОМАШНА САМОИЗОЛАЦИЈА, НО СО НЕГАТИВЕН ТЕСТ ЗА КОВИД-19

Граѓаните кои ќе влезат во земјава нема да одат во државен карантин туку во домашна самоизолација, одлучено е на денешната владина седница. Македонски ...
ЗАМИНАА ДОМА СИТЕ ОД ДРЖАВНИОТ КАРАНТИН ВО ХОТЕЛОТ „МОНТЕНЕГРО“ КРАЈ ВЕЛЕС, ОЗДРАВЕА И ДВАЈЦАТА СО КОРОНАВИРУС

ЗАМИНАА ДОМА СИТЕ ОД ДРЖАВНИОТ КАРАНТИН ВО ХОТЕЛОТ „МОНТЕНЕГРО“ КРАЈ ВЕЛЕС, ОЗДРАВЕА И ДВАЈЦАТА СО КОРОНАВИРУС

Си заминаа дома сите седумдесет и четири лица кои 15 дена престојуваа во државен карантин во хотелот „Монтенегро“ кај Велес. Тоа беа македонски државј ...
ХОТЕЛОТ „МОЛИКА“, КАДЕ ИМА ДРЖАВЕН КАРАНТИН, СО ОПОМЕНА ДО ФИРМАТА ШТО ДОСТАВИЛА НЕИСПРАВНА ХРАНА

ХОТЕЛОТ „МОЛИКА“, КАДЕ ИМА ДРЖАВЕН КАРАНТИН, СО ОПОМЕНА ДО ФИРМАТА ШТО ДОСТАВИЛА НЕИСПРАВНА ХРАНА

Хотелот „Молика“ на Пелистер испрати опомена пред раскинување на договорот до фирмата која ги снабдувала со млечни производи, откако минатата недела л ...
ДВАЈЦА ВО ДРЖАВЕН КАРАНТИН ВО ОХРИДСКИ ХОТЕЛ КАЗНЕТИ ОТИ ОТИШЛЕ НА МУЗИКА КАЈ ДРУГ ВО СОБА

ДВАЈЦА ВО ДРЖАВЕН КАРАНТИН ВО ОХРИДСКИ ХОТЕЛ КАЗНЕТИ ОТИ ОТИШЛЕ НА МУЗИКА КАЈ ДРУГ ВО СОБА

Двајца сместени во државен карантин заради заштита од коронавирус во хотел во Охрид се казнети оти отишле во друга соба да слушаат музика. Двајцата, е ...
ГРАЃАНИТЕ СМЕСТЕНИ ВО ДРЖАВЕН КАРАНТИН НЕ СЕ ЗАКАНА ЗА НИКОГО, ОБЈЕКТИТЕ ГИ ОБЕЗБЕДУВА ПОЛИЦИЈА И ВОЈСКА, АПЕЛИРА ВЛАДАТА

ГРАЃАНИТЕ СМЕСТЕНИ ВО ДРЖАВЕН КАРАНТИН НЕ СЕ ЗАКАНА ЗА НИКОГО, ОБЈЕКТИТЕ ГИ ОБЕЗБЕДУВА ПОЛИЦИЈА И ВОЈСКА, АПЕЛИРА ВЛАДАТА

Граѓаните сместени во државните карантински објекти заради спречување на ширење на коронавирусот не се закана за никого, а објектите ги обезбедуваат п ...
СИТЕ ШТО БЕГААТ ОД САМОИЗОЛАЦИЈА ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ ЌЕ ОДАТ ВО ДРЖАВЕН КАРАНТИН НА СВОЈ ТРОШОК, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

СИТЕ ШТО БЕГААТ ОД САМОИЗОЛАЦИЈА ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ ЌЕ ОДАТ ВО ДРЖАВЕН КАРАНТИН НА СВОЈ ТРОШОК, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

Сите што не ја почитуваат мерката за самоизолација заради заштита од коронавирусот да бидат спроведени во државен карантин и против нив да биде поведе ...
9 / 9 НАПИСИ