Таг: Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК)

ЗА АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА Е ВАЖНО СЕКОЈА ПОСТАПКА ДА ЗАВРШИ СО ПРАВОСИЛНА СУДСКА ОДЛУКА, РЕЧЕ НОВАТА ПРЕТСЕДАТЕЛКА ДИМИТРОВСКА

ЗА АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА Е ВАЖНО СЕКОЈА ПОСТАПКА ДА ЗАВРШИ СО ПРАВОСИЛНА СУДСКА ОДЛУКА, РЕЧЕ НОВАТА ПРЕТСЕДАТЕЛКА ДИМИТРОВСКА

Новиот состав на Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) денеска даде свечена изјава пред претседателот на Собранието, Јован Митрески. ...
НИЕ СВОЕТО СИ ГО ЗАВРШИВМЕ, ТОА ШТО ОД 56 ИНИЦИЈАТИВИ НЕМА НИТУ ЕДНА КРИВИЧНА ПРИЈАВА НИ ОБВИНЕНИЕ Е ВИНА НА ДРУГИ ОРГАНИ, РЕКОА ОД АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА НА КРАЈОТ НА МАНДАТОТ

НИЕ СВОЕТО СИ ГО ЗАВРШИВМЕ, ТОА ШТО ОД 56 ИНИЦИЈАТИВИ НЕМА НИТУ ЕДНА КРИВИЧНА ПРИЈАВА НИ ОБВИНЕНИЕ Е ВИНА НА ДРУГИ ОРГАНИ, РЕКОА ОД АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА НА КРАЈОТ НА МАНДАТОТ

Ние својата работа си ја завршивме, имаме 56 иницијативи за поднесување кривични пријави, а тоа што ниту една не е покрената е одговорност на другите ...
СОБРАНИЕТО ЈА ИЗГЛАСА НОВАТА АНТИКОРУПЦИСКА КОМИСИЈА НА ЧЕЛО СО РЕВИЗОРКАТА ТАТЈАНА ДИМИТРОВСКА

СОБРАНИЕТО ЈА ИЗГЛАСА НОВАТА АНТИКОРУПЦИСКА КОМИСИЈА НА ЧЕЛО СО РЕВИЗОРКАТА ТАТЈАНА ДИМИТРОВСКА

Пратениците со 97 гласа „за“ на денешната собраниска седница ја изгласаа одлуката за избор на претседател и членови на Државната комисија за спречувањ ...
РЕВИЗОРКАТА ТАТЈАНА ДИМИТРОВСКА ПРЕДЛОЖЕНА ЗА НОВА ПРЕТСЕДАТЕЛКА НА АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА, НОВИОТ СОСТАВ ЌЕ ПОЧНЕ СО РАБОТА НА 8 ФЕВРУАРИ

РЕВИЗОРКАТА ТАТЈАНА ДИМИТРОВСКА ПРЕДЛОЖЕНА ЗА НОВА ПРЕТСЕДАТЕЛКА НА АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА, НОВИОТ СОСТАВ ЌЕ ПОЧНЕ СО РАБОТА НА 8 ФЕВРУАРИ

Ревизорката Татјана Димитровска во следните пет години ќе биде претседателка на Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК), а во новиот со ...
АНТИКОРУПЦИСКА КОМИСИЈА ПОЧНА КАМПАЊА „СО УМ ДО АНТИКОРУПЦИСКИ БУМ“

АНТИКОРУПЦИСКА КОМИСИЈА ПОЧНА КАМПАЊА „СО УМ ДО АНТИКОРУПЦИСКИ БУМ“

Да се зајакне свеста дека никому ништо не должите, како и на носителите на јавни функции дека никој ништо не им должи, рече претседателката на Државна ...
5 / 5 НАПИСИ