Таг: Еуролинк

„ЕУРОЛИНК“ ПОЧНА СО ОСИГУРУВАЊЕ НА ВЕЛОСИПЕДИ И ВЕЛОСИПЕДИСТИ

„ЕУРОЛИНК“ ПОЧНА СО ОСИГУРУВАЊЕ НА ВЕЛОСИПЕДИ И ВЕЛОСИПЕДИСТИ

Од овој месец „Еуролинк осигурување“ воведе нов продукт за граѓаните и тоа осигурување на велосипеди. Полисата за осигурување на велосипедисти и велос ...
СТИПЕНДИЈАТА МИ ЈА ВРАТИ ВЕРБАТА ДЕКА ОБРАЗОВАНИЕТО ИМА СМИСЛА, ВЕЛИ ЗЛАТКО ЈАКИМОВСКИ, СТИПЕНДИСТ НА „ЕУРОЛИНК“

СТИПЕНДИЈАТА МИ ЈА ВРАТИ ВЕРБАТА ДЕКА ОБРАЗОВАНИЕТО ИМА СМИСЛА, ВЕЛИ ЗЛАТКО ЈАКИМОВСКИ, СТИПЕНДИСТ НА „ЕУРОЛИНК“

Стипендирањето од „Еуролинк осигурување“ за нас студентите беше зрак на надеж кој ја врати вербата дека образованието има смисла, вели 24-годишниот Зл ...
СО ДОНАЦИЈА ОД ЕУРОЛИНК ЌЕ СЕ ДООПРЕМИ ИНТЕНЗИВНАТА НЕГА ВО ДЕТСКАТА БОЛНИЦА КОЗЛЕ

СО ДОНАЦИЈА ОД ЕУРОЛИНК ЌЕ СЕ ДООПРЕМИ ИНТЕНЗИВНАТА НЕГА ВО ДЕТСКАТА БОЛНИЦА КОЗЛЕ

Институтот за белодробни заболувања Козле во Скопје ќе ја доопреми интензивната нега со нови апарати за лекување на пациентите со пулмонална дисплазиј ...
ГРАТИС ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕДИ ДО 100 ЕВРА ЗА СИТЕ ШТО ЌЕ ЗЕМАТ ПОЛИСА ЗА СЕМЕЈНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ НА ЕУРОЛИНК

ГРАТИС ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕДИ ДО 100 ЕВРА ЗА СИТЕ ШТО ЌЕ ЗЕМАТ ПОЛИСА ЗА СЕМЕЈНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ НА ЕУРОЛИНК

Превентивни прегледи во вредност до 100 евра ќе добијат сите што ќе одберат семејно приватно здравствено осигурување на Еуролинк, како и на оние што ќ ...
ЕДЕН МЕСЕЦ БЕСПЛАТНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ НА „ЕУРОЛИНК“ ЗА ОНИЕ КОИ ЌЕ КУПАТ ПАКЕТ ДО КРАЈОТ НА МАРТ

ЕДЕН МЕСЕЦ БЕСПЛАТНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ НА „ЕУРОЛИНК“ ЗА ОНИЕ КОИ ЌЕ КУПАТ ПАКЕТ ДО КРАЈОТ НА МАРТ

Граѓаните кои до крајот на месецов ќе купат семејно приватно здравствено осигурување од „Еуролинк“ ќе добијат една месечна рата бесплатно, соопшти оси ...
БЕСПЛАТНИ ЕКСКУРЗИИ СО „ЕУРОЛИНК“ СО ПРОЕКТОТ „МАПА НА КУЛТУРАТА“

БЕСПЛАТНИ ЕКСКУРЗИИ СО „ЕУРОЛИНК“ СО ПРОЕКТОТ „МАПА НА КУЛТУРАТА“

Посета на археолошкиот локалитет „Стоби“ е првата дестинација од проектот „Мапа на културата“, со кој „Еуролинк осигирување“ им овозможува на граѓанит ...
45 БАЛЕРИНИ И БАЛЕТАНИ ЈА ЗАВРШИЈА БЕСПЛАТНАТА БАЛЕТСКА ШКОЛА НА ЕУРОЛИНК

45 БАЛЕРИНИ И БАЛЕТАНИ ЈА ЗАВРШИЈА БЕСПЛАТНАТА БАЛЕТСКА ШКОЛА НА ЕУРОЛИНК

Заврши бесплатната летна Еуролинк балетска школа. Под раководство на балетскиот првенец Горан Божинов, 45 балерини и балетани во петокот го одржаа зав ...
7 / 7 НАПИСИ