Таг: ГОБ „8 Септември“

1 6 7 875 / 75 НАПИСИ
КАКО ТРГНАЛА РАБОТАТА, ЦЕЛА БОЛНИЦА ЌЕ ЈА ЗАТВОРИМЕ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА „8 СЕПТЕМВРИ“

КАКО ТРГНАЛА РАБОТАТА, ЦЕЛА БОЛНИЦА ЌЕ ЈА ЗАТВОРИМЕ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА „8 СЕПТЕМВРИ“

Градската општа болница „8 Септември“ од први следниот месец ќе работи само со три хируршки сали, место со седум. Хируршките сали се затвораат, бидејќ ...
БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ЗАДУШЕНА ОД ПАЦИЕНТИ ПОРАДИ РАСИПАН ЛИФТ ВО ПОРАНЕШНАТА ГРАДСКА БОЛНИЦА

БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ЗАДУШЕНА ОД ПАЦИЕНТИ ПОРАДИ РАСИПАН ЛИФТ ВО ПОРАНЕШНАТА ГРАДСКА БОЛНИЦА

Универзитетската клиника по хируршки болести „Св. Наум Охридски“, или поранешна Градска болница не прима итни случаи. Вакво извествање клиниката минат ...
СКРШЕНИЦИ СЕ ОПЕРИРААТ НОЌЕ ОТИ ФАЛАТ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ

СКРШЕНИЦИ СЕ ОПЕРИРААТ НОЌЕ ОТИ ФАЛАТ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ

Пациентите со скршеници од нерасчистените улици и тротоари од снегот во Скопје во Градската општа болница „8-ми септември“, последниов месец се оперир ...
ПРИ ДЕМОЛИРАЊЕТО НА БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ НЕМАШЕ НАПАД ВРЗ ЛЕКАРИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ САШО СТОЈЧЕВ

ПРИ ДЕМОЛИРАЊЕТО НА БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ НЕМАШЕ НАПАД ВРЗ ЛЕКАРИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ САШО СТОЈЧЕВ

Триесетина лица ја демолирале вратата на ургентниот центар во Градската општа болница “8-ми септември“, превртеле дел од инвентарот и лековите, откако ...
ГРАДСКАТА БОЛНИЦА „8 СЕПТЕМВРИ“ ПОТРОШИЛА 50.000 ЕВРА НА БАРАЊА ЗА СОГЛАСНОСТ ЗА ТЕНДЕРИ

ГРАДСКАТА БОЛНИЦА „8 СЕПТЕМВРИ“ ПОТРОШИЛА 50.000 ЕВРА НА БАРАЊА ЗА СОГЛАСНОСТ ЗА ТЕНДЕРИ

БИРОКРАТИЈАТА ПОВАЖНА ОД ЗДРАВЈЕТО – Серија текстови за корупцијата во здравството (6) Секое враќање на тендерската документација болниците и клиники ...
1 6 7 875 / 75 НАПИСИ