Таг: Ѓорге Иванов

1 44 45 46452 / 452 НАПИСИ
МАЛКУ ТРУДНА

МАЛКУ ТРУДНА

  1Зошто викаат дека Избирачкиот список бил хаотичен? Ова не е хаос.  Да беше хаос, ќе беше подобро. Оти хаосот, кога - тогаш, може да се ...

ФИКУС ШТЕМБИЛ

  1 Американците и Европска унија рекоа дека за кредибилни извори се потребни реформи. Дури и Хан твитна дека реформите се поважни од дату ...
1 44 45 46452 / 452 НАПИСИ