Таг: Инфективна клиника

1 12 13 14 15 16 17 140 / 168 НАПИСИ
СЕДЕТЕ ДОМА ЗА ДА ГИ ЗАШТИТИТЕ И ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ, НИ ТРЕБААТ И ЌЕ НИ ТРЕБААТ И ВО ИДНИНА, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

СЕДЕТЕ ДОМА ЗА ДА ГИ ЗАШТИТИТЕ И ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ, НИ ТРЕБААТ И ЌЕ НИ ТРЕБААТ И ВО ИДНИНА, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

Министерот за здравство Венко Филипче уште еднаш ги повика граѓаните строго да ја почитуваат препораката „Седете дома!“ за да можат да учествуваат во ...
23 РЕГИСТРИРАНИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС, ЦЕЛОСНА ИЗОЛАЦИЈА СО ЗАТВОРEНИ ГРАНИЦИ И БЕЗ АВИОНСКИ ВРСКИ

23 РЕГИСТРИРАНИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС, ЦЕЛОСНА ИЗОЛАЦИЈА СО ЗАТВОРEНИ ГРАНИЦИ И БЕЗ АВИОНСКИ ВРСКИ

Нема потреба да се воведува вонредна состојба или кризна состојба во целата држава, но се затвораат сите гранични премини за странски државјани, а од ...
ЧЕТИРИ ЛИЦА ОД ДЕБАР И 54-ГОДИШНА ЖЕНА ВРАТЕНА ОД ХОЛАНДИЈА СЕ НОВИ ПОЗИТИВНИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС

ЧЕТИРИ ЛИЦА ОД ДЕБАР И 54-ГОДИШНА ЖЕНА ВРАТЕНА ОД ХОЛАНДИЈА СЕ НОВИ ПОЗИТИВНИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС

Четири лица од Дебар и педесет и четиригодишна жена која се вратила од Холандија преку Виена се нови пациенти позитивни на коронавирус, објави министе ...
ЗАСЕГА НИТУ ЕДЕН ОД ТИЕ ШТО СЕ ВО ИЗОЛАЦИЈА ПОРАДИ КОНТАКТ СО ДИРЕКТОРКАТА НА КОЖНАТА КЛИНИКА НЕ ПРИЈАВИЛ СИМПТОМИ

ЗАСЕГА НИТУ ЕДЕН ОД ТИЕ ШТО СЕ ВО ИЗОЛАЦИЈА ПОРАДИ КОНТАКТ СО ДИРЕКТОРКАТА НА КОЖНАТА КЛИНИКА НЕ ПРИЈАВИЛ СИМПТОМИ

Ниту едно од лицата кои се ставени во изолација поради контакти со заболената докторка, поранешна директорка на Клиниката за кожни болести, засега не ...
НЕГАТИВЕН Е И ПОВТОРЕНИОТ ТЕСТ НА ЛИЦЕТО ОД КОЧАНИ, ДЕНЕС НЕМА НОВИ ЗАРАЗЕНИ СО КОРОНАВИРУС, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

НЕГАТИВЕН Е И ПОВТОРЕНИОТ ТЕСТ НА ЛИЦЕТО ОД КОЧАНИ, ДЕНЕС НЕМА НОВИ ЗАРАЗЕНИ СО КОРОНАВИРУС, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

Негативен е и повторениот тест за коронавирус на лицето од Кочани, чиј брис пристигна преку Центарот за јавно здравје од Штип, соопшти Министерството ...
СЕДУМ НОВИ ПАЦИЕНТИ СЕ ТЕСТИРААТ ЗА КОРОНАВИРУС, ОД КОИ ДВЕ РОДИЛКИ ОД ДЕБАР

СЕДУМ НОВИ ПАЦИЕНТИ СЕ ТЕСТИРААТ ЗА КОРОНАВИРУС, ОД КОИ ДВЕ РОДИЛКИ ОД ДЕБАР

Материјали од седум нови пациенти се тестираат во моментов на Инфективната клиника во Скопје, од кои две се на родилки од Дебар, кажа министерот за зд ...
ПРВАТА ПАЦИЕНТКА ОД ДЕБАР Е ПОСТАВЕНА НА АПАРАТ ЗА ВЕШТАЧКО ДИШЕЊЕ, СЕ ТЕСТИРААТ ДЕВЕТ ЛИЦА ЗА КОРОНАВИРУС

ПРВАТА ПАЦИЕНТКА ОД ДЕБАР Е ПОСТАВЕНА НА АПАРАТ ЗА ВЕШТАЧКО ДИШЕЊЕ, СЕ ТЕСТИРААТ ДЕВЕТ ЛИЦА ЗА КОРОНАВИРУС

Првата пациентка од Дебар која беше хоспитализирана на 7 март на Инфективната клинка е поставена на апарат за вештачко дишење и ја прима соодветната т ...
ШЕСТ ЛИЦА ОД ДЕБАР СЕ ТЕСТИРААТ ЗА КОРОНАВИРУС, МЕЃУ КОИ ЕПИДЕМИОЛОГ И ЛАБОРАНТ

ШЕСТ ЛИЦА ОД ДЕБАР СЕ ТЕСТИРААТ ЗА КОРОНАВИРУС, МЕЃУ КОИ ЕПИДЕМИОЛОГ И ЛАБОРАНТ

Шест лица од Дебар во моментов се тестираат за коронавирус, објави министерот за здравство Венко Филипче. На Инфективната клиника во Скопје се хоспита ...
ЗАЛОЖНИЦИ НА МИМОЗИТЕ

ЗАЛОЖНИЦИ НА МИМОЗИТЕ

1 Македонија е соочена со четири предизвици. Не е само битката да се ограничи ширењето на коронавирусот. За помалку од еден месец се закажани и предвр ...
ЧЕТИРИ НОВИ СЛУЧАИ СО КОРОНАВИРУС, СЕ ВОВЕДУВА КРИЗНА СОСТОЈБА ВО ДЕБАР И ЦЕНТАР ЖУПА

ЧЕТИРИ НОВИ СЛУЧАИ СО КОРОНАВИРУС, СЕ ВОВЕДУВА КРИЗНА СОСТОЈБА ВО ДЕБАР И ЦЕНТАР ЖУПА

Четири нови пациенти има со коронавирус кои ќе бидат префрлени на Инфективната клиника во Скопје, кажа министерот за здравство Венко Филипче. Тие се п ...
1 12 13 14 15 16 17 140 / 168 НАПИСИ