Таг: ислам абази

ЗА ОТПИШУВАЊЕТО НА ДОЛГОТ ОД 14 МИЛИОНИ ЕВРА НА 4 ПРИВАТНИ ТРГОВЦИ СО СТРУЈА КОН ДРЖАВНОТО МЕПСО, ОБВИНИТЕЛОТ АБАЗИ ЧЕКА РЕВИЗОРИТЕ ДА ПРИЈАВАТ АКО ИМА КРИМИНАЛ

ЗА ОТПИШУВАЊЕТО НА ДОЛГОТ ОД 14 МИЛИОНИ ЕВРА НА 4 ПРИВАТНИ ТРГОВЦИ СО СТРУЈА КОН ДРЖАВНОТО МЕПСО, ОБВИНИТЕЛОТ АБАЗИ ЧЕКА РЕВИЗОРИТЕ ДА ПРИЈАВАТ АКО ИМА КРИМИНАЛ

Обвинителството за организиран криминал и корупција нема отворено предмет за отпишаниот долг од 14 милиони евра, пари на државното АД МЕПСО, за кои ше ...
САД СЕ ЗБУНЕТИ ШТО ИСЛАМ АБАЗИ Е ИЗБРАН ЗА ОБВИНИТЕЛ ЗА ГОНЕЊЕ ОРГАНИЗИРАН КРИМИНАЛ

САД СЕ ЗБУНЕТИ ШТО ИСЛАМ АБАЗИ Е ИЗБРАН ЗА ОБВИНИТЕЛ ЗА ГОНЕЊЕ ОРГАНИЗИРАН КРИМИНАЛ

Амбасадата на САД смета дека е збунувачки изборот на Ислам Абази за Јавен обвинител за гонење организиран криминал и корупција, изјави амбасадорката А ...
ОБВИНИТЕЛОТ ИСЛАМ АБАЗИ СЕ СЛИКАЛ СО БЕЈТА АТЕР ЗА МАЈКА МУ, ЗАШТО БИЛЕ ПОЗНАНИЦИ ОД ИСТ ГРАД, А ЗА ФОТОГРАФИЈАТА СО БРАТОТ НА АХМЕТИ КАЖА ДЕКА Е САМО СВАДБАРСКА

ОБВИНИТЕЛОТ ИСЛАМ АБАЗИ СЕ СЛИКАЛ СО БЕЈТА АТЕР ЗА МАЈКА МУ, ЗАШТО БИЛЕ ПОЗНАНИЦИ ОД ИСТ ГРАД, А ЗА ФОТОГРАФИЈАТА СО БРАТОТ НА АХМЕТИ КАЖА ДЕКА Е САМО СВАДБАРСКА

Новоизбраниот Обвинител за гонење на организиран криминал и корупција Ислам Абази денеска дообјасни дека со Невзат Бејта од ДУИ случајно се сретнал на ...
СОВЕТОТ НА ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ ГО ИСПОФАЛИ ИСЛАМ АБАЗИ, А НА ЗАТВОРЕНА СЕДНИЦА РАСПРАВАЛ ЗА ЛОШАТА СОСТОЈБА ВО ГОСТИВАРСКОТО ОБВИНИТЕЛСТВО ШТО ГО МЕНАЏИРАЛ

СОВЕТОТ НА ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ ГО ИСПОФАЛИ ИСЛАМ АБАЗИ, А НА ЗАТВОРЕНА СЕДНИЦА РАСПРАВАЛ ЗА ЛОШАТА СОСТОЈБА ВО ГОСТИВАРСКОТО ОБВИНИТЕЛСТВО ШТО ГО МЕНАЏИРАЛ

Новоизбраниот шеф на Обвинителството за организиран криминал и корупција Ислам Абази на функцијата на која официјално стапи денес, доаѓа по критики од ...
ОБВИНИТЕЛОТ ИСЛАМ АБАЗИ НЕ САКА ДА БИДЕ ВО УПРАВНИОТ ОДБОР НА АКАДЕМИЈАТА ЗА СУДИИ И ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ ОТИ ТАМУ Е ЗАПИШАНА НЕГОВАТА СОПРУГА

ОБВИНИТЕЛОТ ИСЛАМ АБАЗИ НЕ САКА ДА БИДЕ ВО УПРАВНИОТ ОДБОР НА АКАДЕМИЈАТА ЗА СУДИИ И ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ ОТИ ТАМУ Е ЗАПИШАНА НЕГОВАТА СОПРУГА

Јавниот обвинител за гонење организиран криминал и корупција Ислам Абази не сака не биде назначен за член на Управниот одбор на Академијата за судии и ...
НИЧИИ ДЕЦА

НИЧИИ ДЕЦА

Кого да го викнеме да го менува системот за кој премиерот сфатил дека не чини? Новата американска амбасадорка ли? ...
ГО ПОЗНАВАМ АХМЕТИ КАКО СОСЕЛАНЕЦ, НО НЕМАМЕ ЛИЧНИ КОНТАКТИ, ВЕЛИ НОВИОТ ШЕФ НА ОБВИНИТЕЛСТВОТО ЗА ОРГАНИЗИРАН КРИМИНАЛ ИСЛАМ АБАЗИ

ГО ПОЗНАВАМ АХМЕТИ КАКО СОСЕЛАНЕЦ, НО НЕМАМЕ ЛИЧНИ КОНТАКТИ, ВЕЛИ НОВИОТ ШЕФ НА ОБВИНИТЕЛСТВОТО ЗА ОРГАНИЗИРАН КРИМИНАЛ ИСЛАМ АБАЗИ

Новоизбраниот Обвинител за гонење организиран криминал и корупција Ислам Абази денеска излезе од анонимност. Во изјавата што ја даде денеска во Јавнот ...
ИСЛАМ АБАЗИ ИЗБРАН ЗА ОБВИНИТЕЛ ЗА ОРГАНИЗИРАН КРИМИНАЛ, СОПРУГАТА МУ Е ЗАПИШАНА НА АКАДЕМИЈАТА ЗА СУДИИ И ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ

ИСЛАМ АБАЗИ ИЗБРАН ЗА ОБВИНИТЕЛ ЗА ОРГАНИЗИРАН КРИМИНАЛ, СОПРУГАТА МУ Е ЗАПИШАНА НА АКАДЕМИЈАТА ЗА СУДИИ И ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ

Вишиот јавен обвинител на Гостивар Ислам Абази е новиот Јавен обвинител за гонење организиран криминал и корупција, на местото на досегашната шефица В ...
8 / 8 НАПИСИ