Таг: камиони

1 2 3 434 / 34 НАПИСИ
ЗАБРАНАТА ЗА ДОТУР НА СТОКА ДО 18 ЧАСОТ ЌЕ ВАЖИ ЦЕЛА ГОДИНА

ЗАБРАНАТА ЗА ДОТУР НА СТОКА ДО 18 ЧАСОТ ЌЕ ВАЖИ ЦЕЛА ГОДИНА

Забраната за дотур на стока во центарот на Скопје до 18 часот ќе важи цела година. Град Скопје во јануари ја воведе забраната за дотур на стока од ...
ЗА ЕДНА НЕДЕЛА 36 КАЗНИ ЗА ДИСТРИБУТЕРИ КОИ НЕ ЈА ПОЧИТУВАЛЕ ЗАБРАНАТА ЗА ДОТУР НА СТОКА

ЗА ЕДНА НЕДЕЛА 36 КАЗНИ ЗА ДИСТРИБУТЕРИ КОИ НЕ ЈА ПОЧИТУВАЛЕ ЗАБРАНАТА ЗА ДОТУР НА СТОКА

Триесет и шест дистрибутери биле казнети во првата недела откако Град Скопје ја воведе забраната за дотур на стока од 7.30 до 18 часот. Од први јан ...
СО МУЗИКА НА БЕТОВЕН РЕЦИКЛИРААТ ЃУБРЕ ВО ТАЈВАН

СО МУЗИКА НА БЕТОВЕН РЕЦИКЛИРААТ ЃУБРЕ ВО ТАЈВАН

Тони Лу излегува секоја вечер во 21,30 часот со кесите за ѓубре, приклучувајќи се на неговите соседи на аголот од улицата, додека ги слушаат познатите ...
ТЕТОВСКИТЕ БОСТАНЏИИ СО ПРОТЕСТ БАРААТ ПРОДАЖНО МЕСТО

ТЕТОВСКИТЕ БОСТАНЏИИ СО ПРОТЕСТ БАРААТ ПРОДАЖНО МЕСТО

Со десетина трактори и приколки полни со лубеници и дињи, тетовските бостанџии денеска еден час протестираа пред зградата на Општина Тетово. Тие бараа ...
1 2 3 434 / 34 НАПИСИ