Таг: Комуналец

1 2 3 20 / 21 НАПИСИ
ТЕТОВСКИ КОМУНАЛЕЦ ПОЧНА ДА ГО ЧИСТИ СНЕГОТ ДУРИ ПОПЛАДНЕВО И ТОА САМО НА ГЛАВНИТЕ УЛИЦИ

ТЕТОВСКИ КОМУНАЛЕЦ ПОЧНА ДА ГО ЧИСТИ СНЕГОТ ДУРИ ПОПЛАДНЕВО И ТОА САМО НА ГЛАВНИТЕ УЛИЦИ

Снегот што во Тетово ноќеска наврна над дваесетина сантиметри, ги изненади тетовските комуналци. И додека на ваквата состојба од минатата недела се ин ...
ДЕСЕТИЦИ СВИЊИ НА ГОЗБА ВО ДЕПОНИЈАТА МЕГЛЕНЦИ, ОД „КОМУНАЛЕЦ“ ВЕЛАТ СВИЊИ НЕМА ВО РАБОТНО ВРЕМЕ

ДЕСЕТИЦИ СВИЊИ НА ГОЗБА ВО ДЕПОНИЈАТА МЕГЛЕНЦИ, ОД „КОМУНАЛЕЦ“ ВЕЛАТ СВИЊИ НЕМА ВО РАБОТНО ВРЕМЕ

Десетици свињи навртени врз комуналниот отпад во депонијата Магленци крај РЕК Битола лапаат како да се на вкусна трпеза. Наместо по кочини, стопаните ...
СТАРИОТ КАМЕН НА ОХРИДСКАТА ЧАРШИЈА ЗАВРШИ ВО ГЕРМАНИЈА, НОВИОТ МЕРМЕР НЕ МОЖАТ ДА ГО ИСЧИСТАТ ОД МАСТИКИ

СТАРИОТ КАМЕН НА ОХРИДСКАТА ЧАРШИЈА ЗАВРШИ ВО ГЕРМАНИЈА, НОВИОТ МЕРМЕР НЕ МОЖАТ ДА ГО ИСЧИСТАТ ОД МАСТИКИ

Старите камени блокови на Охридската чаршија, кои биле носени од неколку реони од Охрид, пред деценија и пол беа заменети со мермерни и сега комуналци ...
МЕСТО ДА ЈА НОСИ НА ДЕПОНИЈА ОТПАДНАТА ДРВНА МАСА, СТРУМИЧКИ „КОМУНАЛЕЦ“ ЌЕ ЈА МЕЛЕ ЗА ПЕЛЕТИ

МЕСТО ДА ЈА НОСИ НА ДЕПОНИЈА ОТПАДНАТА ДРВНА МАСА, СТРУМИЧКИ „КОМУНАЛЕЦ“ ЌЕ ЈА МЕЛЕ ЗА ПЕЛЕТИ

Струмички ,,Комуналец’’ набави машина за дробење на дрвна отпадна маса и ќе создава суровина, која ќе биде продавана на економски оператори кои произв ...
ИСКРШЕНИ КАБИНИТЕ И ОПРЕМАТА НА ЌУМУРНОТО ИГРАЛИШТЕ ВО БИТОЛА

ИСКРШЕНИ КАБИНИТЕ И ОПРЕМАТА НА ЌУМУРНОТО ИГРАЛИШТЕ ВО БИТОЛА

Ќумурното игралиште во Битола синоќа е демолирано. Искршени се кабините наменети за играчите, настрешниците, извиткани се железата од стативите и иско ...
ДРАГОР СТАНА ЏУНГЛА, ЧИСТЕЊЕТО Е ОПШТИНСКА ТАЈНА

ДРАГОР СТАНА ЏУНГЛА, ЧИСТЕЊЕТО Е ОПШТИНСКА ТАЈНА

Дури и дрвја пораснаа во делови од коритото на реката Драгор, а грмушки и друга вегетација нараснаа до толку што стигнуваат дури до мостовите подигнат ...
ДИВА ДЕПОНИЈА СЕ ТРУПА ВО СРЦЕТО НА ГАЛИЧИЦА, ВЛАСТА НЕ ГЛЕДА

ДИВА ДЕПОНИЈА СЕ ТРУПА ВО СРЦЕТО НА ГАЛИЧИЦА, ВЛАСТА НЕ ГЛЕДА

Купишта ѓубре, пластика, стар мебел, градежен шут се трупа на дива депонија во срцето на националниот парк Галичица, на само стотина метри над управна ...
ОФИЦЕРСКИОТ ДОМ ВО БИТОЛА НЕМА ВРАТА, АМА ИМА КЛУЧ

ОФИЦЕРСКИОТ ДОМ ВО БИТОЛА НЕМА ВРАТА, АМА ИМА КЛУЧ

Офицерскиот  дом од задната страна нема врата, но сепак има клуч кој Општината му го дала на јавното претпријатие „Комуналец“, за да го преземе обезбе ...
БИТОЛСКИ „КОМУНАЛЕЦ“ ГИ ИСЕЧЕ ДРВЈАТА КРАЈ ДРАГОР И ГИ ФРЛИ В РЕКА

БИТОЛСКИ „КОМУНАЛЕЦ“ ГИ ИСЕЧЕ ДРВЈАТА КРАЈ ДРАГОР И ГИ ФРЛИ В РЕКА

Исечени и искастрени се повеќе стебла на кејот на реката Драгор во Битола, а стеблата и гранките се фрлени ги во коритото на реката. Така, стебла долг ...
ЛУДА МАРА ПИЈАНА ОД КОМИЊЕ

ЛУДА МАРА ПИЈАНА ОД КОМИЊЕ

Реката Луда Мара се испијани од комиње. Отпадот од грозјето при варењето на ракија во Тиквешко, често место во специјалните контејнери се исфрла во ре ...
1 2 3 20 / 21 НАПИСИ