Таг: ковид пасош

ГРЦИЈА И УШТЕ 11 ЧЛЕНКИ НА ЕУ СЕ ДОГОВОРИЈА ЗА „КОВИД ПАСОШИТЕ“ КОИ ТРЕБА ДА ГО СПАСАТ ЕВРОПСКИОТ ТУРИЗАМ

ГРЦИЈА И УШТЕ 11 ЧЛЕНКИ НА ЕУ СЕ ДОГОВОРИЈА ЗА „КОВИД ПАСОШИТЕ“ КОИ ТРЕБА ДА ГО СПАСАТ ЕВРОПСКИОТ ТУРИЗАМ

Грција, Хрватска и уште десет членки на Европската Унија ги договорија критериумите за издавање на таканаречените „ковид пасоши“, кои би требало да гo ...
САД НИКОГАШ НЕМА ДА ВОВЕДАТ КОВИД ПАСОШИ, ВЕЛИ БЕЛАТА КУЌА

САД НИКОГАШ НЕМА ДА ВОВЕДАТ КОВИД ПАСОШИ, ВЕЛИ БЕЛАТА КУЌА

Белата куќа ја отфрли идејата за воведување задолжителни федерални ковид пасоши како доказ за вакцинирање, велејќи дека приватноста и правата на граѓа ...
КОВИД ПАСОШИТЕ ЌЕ ВАЖАТ САМО ЗА ОНИЕ КОИ ПРИМИЛЕ ВАКЦИНА ОДОБРЕНА ОД ЕУ

КОВИД ПАСОШИТЕ ЌЕ ВАЖАТ САМО ЗА ОНИЕ КОИ ПРИМИЛЕ ВАКЦИНА ОДОБРЕНА ОД ЕУ

Ковид пасошите, кои ќе служат како потврда за вакцинирање во Европска Унија и ќе овозможат послободно да се патува, ќе важат само за оние кои примиле ...
ЕУ НАЈАВИ ВОВЕДУВАЊЕ КОВИД ПАСОШИ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПАТУВА ПОСЛОБОДНО ЛЕТОВО

ЕУ НАЈАВИ ВОВЕДУВАЊЕ КОВИД ПАСОШИ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПАТУВА ПОСЛОБОДНО ЛЕТОВО

Европската комисија овој месец ќе предложи воведување дигитални сертификати како доказ за вакцинираност против ковид-19, што на жителите на Европската ...
ГРЦИЈА И АВСТРИЈА ЈА ПРИТИСКААТ ЕУ ДА ВОВЕДЕ КОВИД ПАСОШИ, ГЕРМАНИЈА И ФРАНЦИЈА СМЕТААТ ДЕКА СЕ ДИСКРИМИНИРАЧКИ

ГРЦИЈА И АВСТРИЈА ЈА ПРИТИСКААТ ЕУ ДА ВОВЕДЕ КОВИД ПАСОШИ, ГЕРМАНИЈА И ФРАНЦИЈА СМЕТААТ ДЕКА СЕ ДИСКРИМИНИРАЧКИ

Грција и Австрија ги притискаат останатите членки на Европска Унија да се воведат сертификати за вакцинирање против ковид-19, што би ѝ помогнало на ту ...
ЕВРОПСКА УНИЈА НЕМА ДА ВОВЕДЕ „КОВИД ПАСОШ“ ОТКАКО ТОА ГО ПОБАРАА ГРЦИЈА И ПОРТУГАЛИЈА

ЕВРОПСКА УНИЈА НЕМА ДА ВОВЕДЕ „КОВИД ПАСОШ“ ОТКАКО ТОА ГО ПОБАРАА ГРЦИЈА И ПОРТУГАЛИЈА

Европска Унија нема да воведе „коронавирус пасош“ кој би им овозможил слободно патување на оние кои се вакцинирани против ковид-19, изјави холандскиот ...
6 / 6 НАПИСИ