Таг: крводарителска акција

КРВОДАРИТЕЛСТВОТО МЕЃУ ВЕЛЕШКИТЕ МАТУРАНТИ ВО ПОСТОЈАН ПАД, СОБРАНИ ДВОЈНО ПОМАЛКУ ЕДИНИЦИ КРВ ОД ЛАНИ

КРВОДАРИТЕЛСТВОТО МЕЃУ ВЕЛЕШКИТЕ МАТУРАНТИ ВО ПОСТОЈАН ПАД, СОБРАНИ ДВОЈНО ПОМАЛКУ ЕДИНИЦИ КРВ ОД ЛАНИ

Во есенските крводарителски акции, во четирите велешки средни училишта собрани се 80 крвни единици. Од нив 45 се машки, а 35 женски дарители. Тоа е да ...
СО АКЦИЈА ЗА ДАРУВАЊЕ КРВ И ХРАНА АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДА ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖИ ДЕНОТ НА СЕЌАВАЊЕ НА ЖРТВИТЕ ОД 11 СЕПТЕМВРИ

СО АКЦИЈА ЗА ДАРУВАЊЕ КРВ И ХРАНА АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДА ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖИ ДЕНОТ НА СЕЌАВАЊЕ НА ЖРТВИТЕ ОД 11 СЕПТЕМВРИ

Амбасадата на САД во Скопје на 11 септември ќе го одбележи Националниот ден на служба и сеќавање со крводарителна акција и акција за дарување на храна ...
КРВОДАРИТЕЛНА АКЦИЈА ВО АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДА ВО ЧЕСТ НА ЖРТВИТЕ ОД 11 СЕПТЕМВРИ

КРВОДАРИТЕЛНА АКЦИЈА ВО АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДА ВО ЧЕСТ НА ЖРТВИТЕ ОД 11 СЕПТЕМВРИ

Во знак на сеќавање на жртвите од терористичкиот напад на 11 септември 2001 година, денеска во американската амбасада се одржа традиционалната крводар ...
ОТКАЖАНА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ГИ НАЛУТИ ВЕТЕРАНИТЕ ВО КУМАНОВО

ОТКАЖАНА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ГИ НАЛУТИ ВЕТЕРАНИТЕ ВО КУМАНОВО

Институтот за трансфузиона медицина од Скопје ги извиси воените ветерани од Куманово и им откажа крводарителска акција затоа што не им треба крв. Акци ...
4 / 4 НАПИСИ