Таг: К'шање

ПОЛИЦАЕЦ И ТРОЈЦА ЗАТВОРЕНИЦИ ПОВРЕДЕНИ СО ОСТАР ПРЕДМЕТ ВО ТЕПАЧКА ВО К’ШАЊЕ

ПОЛИЦАЕЦ И ТРОЈЦА ЗАТВОРЕНИЦИ ПОВРЕДЕНИ СО ОСТАР ПРЕДМЕТ ВО ТЕПАЧКА ВО К’ШАЊЕ

Четири лица, меѓу кои и еден затворски полицаец се повредени во масовна тепачка, која вчера се случила во Казнено-поправната установа Куманово - затво ...
ЗАЛЕДЕНО ЕЗЕРО И МРАЗ ГИ РАСИПАЛ ПУМПИТЕ ВО ЗАТВОРОТ К`ШАЊЕ И ЗАТВОРЕНИЦИТЕ ОСТАНАЛЕ ЕДЕН ДЕН БЕЗ ВОДА

ЗАЛЕДЕНО ЕЗЕРО И МРАЗ ГИ РАСИПАЛ ПУМПИТЕ ВО ЗАТВОРОТ К`ШАЊЕ И ЗАТВОРЕНИЦИТЕ ОСТАНАЛЕ ЕДЕН ДЕН БЕЗ ВОДА

Технички проблем само еден ден го прекинал водоснабдувањето во затворот К'шање, а не како што се шпекулира во јавноста дека 4 дена затворениците остан ...
ЗАТВОРОТ К’ШАЊЕ ОТСЕЧЕН ОД СВЕТОТ, А НЕМА НИ СТРУЈА, ЛЕБ И ТЕЛЕФОН

ЗАТВОРОТ К’ШАЊЕ ОТСЕЧЕН ОД СВЕТОТ, А НЕМА НИ СТРУЈА, ЛЕБ И ТЕЛЕФОН

Казнено-поправната установа Куманово во село К'шање е отсечена од светот, поради неисчеистениот снег и големите наноси на патот. Затворот од вчера поп ...
ЗАТВОРЕНИЦИ И СОЦИЈАЛЦИ ЌЕ ГО ЧИСТАТ КУМАНОВО

ЗАТВОРЕНИЦИ И СОЦИЈАЛЦИ ЌЕ ГО ЧИСТАТ КУМАНОВО

Осудени лица од Казнено-поправната установа во Куманово - затвор „К'шање“ и корисници на социјална помош ќе го чистат Куманово во наредните неколку ме ...
СЕКС СОБАТА ВО ЗАТВОРОТ К’ШАЊЕ НЕ СЕ КОРИСТИ ОТИ НЕМА ВОДА ЗА ТУШИРАЊЕ

СЕКС СОБАТА ВО ЗАТВОРОТ К’ШАЊЕ НЕ СЕ КОРИСТИ ОТИ НЕМА ВОДА ЗА ТУШИРАЊЕ

Затвореници од затворот К`шање се жалат дека управата на казнено-поправната установа Куманово не им дозволува да ја користат љубовната соба затоа што ...
ОД ЗАТВОРОТ К`ШАЊЕ АМНЕСТИРАНИ СТОТИНА ЗАТВОРЕНИЦИ

ОД ЗАТВОРОТ К`ШАЊЕ АМНЕСТИРАНИ СТОТИНА ЗАТВОРЕНИЦИ

Во Казнено-поправната установа затвор К`шање со отворено одделение во Крива Паланка, со Законот за амнестија на осудени лица опфатени се 109 затворени ...
ЛЕКАРОТ СЕ ИСЕЛИ ВО ГЕРМАНИЈА, ЗАТВОРОТ ОСТАНА БЕЗ ПОСТОЈАН ДОКТОР

ЛЕКАРОТ СЕ ИСЕЛИ ВО ГЕРМАНИЈА, ЗАТВОРОТ ОСТАНА БЕЗ ПОСТОЈАН ДОКТОР

Затворот во селото К`шање близу Куманово повеќе од еден месец нема постојан лекар, па за здравјето на осудените лица трипати неделно се грижат доктори ...
7 / 7 НАПИСИ