Таг: Магдалена Андерсон

МАГДАЛЕНА АНДЕРСОН ПОВТОРНО ИЗБРАНА ЗА ШВЕДСКА ПРЕМИЕРКА, ЧЕТИРИ ДЕНА ОТКАКО ПОДНЕСЕ ОСТАВКА

МАГДАЛЕНА АНДЕРСОН ПОВТОРНО ИЗБРАНА ЗА ШВЕДСКА ПРЕМИЕРКА, ЧЕТИРИ ДЕНА ОТКАКО ПОДНЕСЕ ОСТАВКА

Магдалена Андерсон повторно е избрана за премиерка на Шведска, неколку дена откако помина на функцијата само неколку часа. Пратениците ја поддржаа 54- ...
ПРВАТА ШВЕДСКА ПРЕМИЕРКА ПОДНЕСЕ ОСТАВКА НЕКОЛКУ ЧАСА ОТКАКО БЕШЕ ИЗБРАНА

ПРВАТА ШВЕДСКА ПРЕМИЕРКА ПОДНЕСЕ ОСТАВКА НЕКОЛКУ ЧАСА ОТКАКО БЕШЕ ИЗБРАНА

Првата шведска премиерка поднесе оставка само неколку часа откако дојде на функцијата. Магдалена Андерсон денеска беше избрана за нова лидерка, но се ...
2 / 2 НАПИСИ