Таг: Македонски народен театар

1 211 / 11 НАПИСИ
СЛОВЕНЕЧКИОТ РЕЖИСЕР ТОМАЖ ПАНДУР ПОЧИНА ЗА ВРЕМЕ НА ПРОБА ВО МНТ

СЛОВЕНЕЧКИОТ РЕЖИСЕР ТОМАЖ ПАНДУР ПОЧИНА ЗА ВРЕМЕ НА ПРОБА ВО МНТ

Познатиот словенечки режисер Томаж Пандур почина претпладнево за време на проба во Македонскиот народен театар. Тој во Скопје требаше да ја режира пре ...
1 211 / 11 НАПИСИ