Таг: МАН

33 АВТОБУСИ НА ГАС ОД ГЕРМАНСКИ „МАН“ НАПРОЛЕТ ЌЕ БИДАТ ДЕЛ ОД ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ ВО СКОПЈЕ

33 АВТОБУСИ НА ГАС ОД ГЕРМАНСКИ „МАН“ НАПРОЛЕТ ЌЕ БИДАТ ДЕЛ ОД ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ ВО СКОПЈЕ

Догодина во мај во Скопје ќе стигнат 33 автобуси на гас од германскиот производител МАН. Градоначалникот Петре Шилегов и директорот на ЈСП „Скопје“ Кр ...
ИЗБРАНИ 4 ЧЛЕНОВИ НА МЕДИУМСКОТО АД ХОК ТЕЛО, ТРЕБА ДА ПРЕДЛОЖАТ ЧЛЕН АЛБАНЕЦ

ИЗБРАНИ 4 ЧЛЕНОВИ НА МЕДИУМСКОТО АД ХОК ТЕЛО, ТРЕБА ДА ПРЕДЛОЖАТ ЧЛЕН АЛБАНЕЦ

Слаѓана Димишкова, Цветин Чилиманов, Горан Трпеновски и Љубомир Костовски се четворицата членови на Привременото ад хок тело за следење на медиумите п ...
2 / 2 НАПИСИ