Таг: матични лекари

1 4 5 654 / 54 НАПИСИ
ЗА ДВЕ ГОДИНИ ВО МАКЕДОНИЈА ЌЕ ОСТАНАТ САМО 13 МАТИЧНИ ПЕДИЈАТРИ

ЗА ДВЕ ГОДИНИ ВО МАКЕДОНИЈА ЌЕ ОСТАНАТ САМО 13 МАТИЧНИ ПЕДИЈАТРИ

За две години во земјава ќе останат само 13 матични педијатри, а за три години скоро половина од матичните лекари ќе се пензионираат, оти просечната в ...
МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ БАРААТ ПАЦИЕНТИТЕ ДА ПЛАЌААТ 30 ДЕНАРИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ РЕЦЕПТИ И УПАТИ

МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ БАРААТ ПАЦИЕНТИТЕ ДА ПЛАЌААТ 30 ДЕНАРИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ РЕЦЕПТИ И УПАТИ

Матичните лекари бараат од Фондот за здравствено осигурување да воведе партиципација од 30 денари, која пациентите ќе ја плаќаат како манипулативен тр ...
МОЈТЕРМИН ДЕЛУМНО ЈА ПОВЛЕЧЕ ЗАБРАНАТА МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ САМИ ДА СЕ ЛЕКУВААТ

МОЈТЕРМИН ДЕЛУМНО ЈА ПОВЛЕЧЕ ЗАБРАНАТА МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ САМИ ДА СЕ ЛЕКУВААТ

Управата за електронско здравство МојТермин при Министерството за здрaвство денеска соопшти дека ја повлекува забраната матичните лекари сами да се ле ...
МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ДОБИЈА ЗАБРАНА ОД МОЈТЕРМИН САМИ ДА СЕ ЛЕКУВААТ

МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ДОБИЈА ЗАБРАНА ОД МОЈТЕРМИН САМИ ДА СЕ ЛЕКУВААТ

Матичните лекари бараат од Министерството за здравство да ја укине забраната, која од минатата недела е ставена во системот за електронски евиденции в ...
1 4 5 654 / 54 НАПИСИ