Таг: Мила Царовска

1 2 3 12 10 / 115 НАПИСИ
РАЗГОВАРАМЕ И ЗА ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ НА УЧЕНИЦИТЕ ДО 10 ГОДИНИ, НО СПРЕМАЈТЕ СЕ СИТЕ И ЗА ОНЛАЈН НАСТАВА, ВЕЛИ ЦАРОВСКА

РАЗГОВАРАМЕ И ЗА ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ НА УЧЕНИЦИТЕ ДО 10 ГОДИНИ, НО СПРЕМАЈТЕ СЕ СИТЕ И ЗА ОНЛАЈН НАСТАВА, ВЕЛИ ЦАРОВСКА

Министерката за образование Мила Царовска денес кажа дека во тек е дискусија со Министерството за труд и социјална политика и со Комисијата за заразни ...
МОЖНО Е ДА СЕ ОДЛОЖИ НАСТАВАТА СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД ПРВО ДО ТРЕТО ОДДЕЛНИЕ, РЕЧЕ ЦАРОВСКА

МОЖНО Е ДА СЕ ОДЛОЖИ НАСТАВАТА СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД ПРВО ДО ТРЕТО ОДДЕЛНИЕ, РЕЧЕ ЦАРОВСКА

Наставата со физичко присуство можно е да не почне на 1 октомври, но онлајн наставата сигурно ќе почне на тој ден, кажа денеска во Собранието министер ...
ВЛАДИНА КОМИСИЈА ЌЕ КАЖЕ КОИ ШКОЛИ ЌЕ ИМААТ НАСТАВА СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО, РЕЧЕ ЦАРОВСКА

ВЛАДИНА КОМИСИЈА ЌЕ КАЖЕ КОИ ШКОЛИ ЌЕ ИМААТ НАСТАВА СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО, РЕЧЕ ЦАРОВСКА

Триесет и шест училишта, од кои 21 од основно образование и 15 од средно, поднеле барања за настава со физичко присуство, кажа денеска министерката за ...
СЕ ПОЕДНОСТАВУВА НАЦИОНАЛНАТА ПЛАТФОРМА ЗА ОНЛАЈН УЧЕЊЕ ЗА ДА МОЖЕ СИТЕ БРЗО ДА СЕ ПРИСПОСОБАТ, ВЕЛИ ЦАРОВСКА

СЕ ПОЕДНОСТАВУВА НАЦИОНАЛНАТА ПЛАТФОРМА ЗА ОНЛАЈН УЧЕЊЕ ЗА ДА МОЖЕ СИТЕ БРЗО ДА СЕ ПРИСПОСОБАТ, ВЕЛИ ЦАРОВСКА

Министерката за образование и наука Мила Царовска вели дека ја видела тест-верзијата за националната платформа за учење од далечина и смета дека треба ...
ШКОЛСКАТА ГОДИНА ЌЕ ЗАВРШИ НА 10 ЈУНИ, СИТЕ УЧЕНИЦИ ЌЕ СЕ ОЦЕНУВААТ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО, КАЖА ЦАРОВСКА

ШКОЛСКАТА ГОДИНА ЌЕ ЗАВРШИ НА 10 ЈУНИ, СИТЕ УЧЕНИЦИ ЌЕ СЕ ОЦЕНУВААТ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО, КАЖА ЦАРОВСКА

Школската година ќе заврши на 10 јуни, а сите ученици, и оние кои ќе следат настава со физичко присуство и онлајн, ќе бидат оценувани со физичко прису ...
КОМБИНИРАНА НАСТАВА И ЗА СРЕДНОШКОЛЦИТЕ И ОСНОВЦИТЕ ОД 4-ТО ДО 9-ТО ОДДЕЛЕНИЕ АКО УЧИЛИШТАТА ДОКАЖАТ ДЕКА ИМААТ УСЛОВИ ЗА ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО

КОМБИНИРАНА НАСТАВА И ЗА СРЕДНОШКОЛЦИТЕ И ОСНОВЦИТЕ ОД 4-ТО ДО 9-ТО ОДДЕЛЕНИЕ АКО УЧИЛИШТАТА ДОКАЖАТ ДЕКА ИМААТ УСЛОВИ ЗА ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО

Министерката за образование и наука Мила Царовска на денешната нејзина прва прес-конференција во овој ресор кажа дека ако има услови според протоколот ...
ДИМИТРОВ ВИЦЕПРЕМИЕР ЗА ЕВРОПСКИ ПРАШАЊА, ЦАРОВСКА МИНИСТЕРКА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, БОЈАН МАРИЧИЌ МИНИСТЕР ЗА ПРАВДА, ОБЈАВИ ЗАЕВ

ДИМИТРОВ ВИЦЕПРЕМИЕР ЗА ЕВРОПСКИ ПРАШАЊА, ЦАРОВСКА МИНИСТЕРКА ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, БОЈАН МАРИЧИЌ МИНИСТЕР ЗА ПРАВДА, ОБЈАВИ ЗАЕВ

Никола Димитров заминува од министер за надворешни работи на вицепремиерското места за евроинтеграции, Мила Царовска го презема министерството за обра ...
ПЕНЗИИТЕ ЗА МАРТ СЕ ИСПЛАЌААТ ОД ВЧЕРА ВО ГРУПИ, ПРВИН СЕ ДЕЛАТ НАЈНИСКИТЕ

ПЕНЗИИТЕ ЗА МАРТ СЕ ИСПЛАЌААТ ОД ВЧЕРА ВО ГРУПИ, ПРВИН СЕ ДЕЛАТ НАЈНИСКИТЕ

Пензиите за март 2010 година од вчера почнаа да се исплаќаат по групи. Први од петте групи, земаат лицата со најниски пензии. Пред три дена вицепре ...
БЕСКАМАТНИ КРЕДИТИ ЗА ЛИКВИДНОСТ, СУБВЕНЦИИ ЗА ПРИДОНЕСИ И ПРЕПОРАКА ЗА РАБОТА ВО 4 СМЕНИ, МИЛА ЦАРОВСКА ГИ ПРЕТСТАВИ ВЛАДИНИТЕ МЕРКИ ЗА ПОМОШ НА СТОПАНСТВОТО

БЕСКАМАТНИ КРЕДИТИ ЗА ЛИКВИДНОСТ, СУБВЕНЦИИ ЗА ПРИДОНЕСИ И ПРЕПОРАКА ЗА РАБОТА ВО 4 СМЕНИ, МИЛА ЦАРОВСКА ГИ ПРЕТСТАВИ ВЛАДИНИТЕ МЕРКИ ЗА ПОМОШ НА СТОПАНСТВОТО

Вицепремиерката за економски прашања Мила Царовска денеска го претстави првиот сет мерки за помош на стопанството за време на епидемијата на КОВИД-19. ...
ДИМИТРОВ И ЦАРОВСКА НОСИТЕЛИ НА ЛИСТАТА НА СДСМ ВО ПРВАТА ИЗБОРНА ЕДИНИЦА

ДИМИТРОВ И ЦАРОВСКА НОСИТЕЛИ НА ЛИСТАТА НА СДСМ ВО ПРВАТА ИЗБОРНА ЕДИНИЦА

Министерот за надворешни работи Никола Димитров и вицепремиерката за економски прашања Мила Царовска ќе бидат носители на кандидатската листа на коали ...
1 2 3 12 10 / 115 НАПИСИ