Таг: Министерство за правда

1 3 4 5 6 50 / 56 НАПИСИ
ВО ЗАТВОРИТЕ СЕ УМИРА ОТИ ВЛАСТА ТРИ ГОДИНИ ЈА КОЧИ РЕФОРМАТА

ВО ЗАТВОРИТЕ СЕ УМИРА ОТИ ВЛАСТА ТРИ ГОДИНИ ЈА КОЧИ РЕФОРМАТА

Осудени лица оставени без лекар, без лекови и затворски амбуланти без соодветна медицинска опрема е состојба за која канцеларијата на Народниот правоб ...
ЛЕГИТИМИРАЊЕ, АПСЕЊЕ И КАЗНИ ЗА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА

ЛЕГИТИМИРАЊЕ, АПСЕЊЕ И КАЗНИ ЗА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА

Апсење, легитимирање и казни за активисти на Шарената револуција е епилогот по вчерашниот протест. Инцидентите се случија по завршување на протесто ...
ПО ИНЦИДЕНТОТ СО ПОЛИЦИЈАТА ДЕМОНСТРАНТИТЕ СЕ СМИРИЈА ПРЕД СОБРАНИЕ

ПО ИНЦИДЕНТОТ СО ПОЛИЦИЈАТА ДЕМОНСТРАНТИТЕ СЕ СМИРИЈА ПРЕД СОБРАНИЕ

Демонстрантите повторно се пред Собрание. Нема боење, мирно протестираат, а многумина почнаа и да си заминуваат. Спроти нив во паркот „Жена-борец“ ...
ПОЛИЦИЈАТА СООПШТИ ДЕКА ИМАЛА СНИМКИ ОД ПРОТЕСТОТ НА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА

ПОЛИЦИЈАТА СООПШТИ ДЕКА ИМАЛА СНИМКИ ОД ПРОТЕСТОТ НА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА

Секторот за внатрешни работи Скопје собира видеоснимки и фото-материјали од оштетувањето на зградата на Министерството за правда и на споменикот Проме ...
НАЈМАСОВНИОТ ПРОТЕСТ НА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ЗАВРШИ СО НЕУСПЕШЕН ОБИД ДА СЕ УРНЕ ПРОМЕТЕЈ

НАЈМАСОВНИОТ ПРОТЕСТ НА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ЗАВРШИ СО НЕУСПЕШЕН ОБИД ДА СЕ УРНЕ ПРОМЕТЕЈ

Споменикот на Прометеј во паркот „Жена-борец“ повеќе не е под опсада. Прво се разотидоа демонстрантите, а по нив се повлече и полицијата. Активисти ...
СО КОМПРЕСОР ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА ГО БОИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ПРАВДА, СКРШЕНИ НЕКОЛКУ ПРОЗОРЦИ

СО КОМПРЕСОР ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА ГО БОИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ПРАВДА, СКРШЕНИ НЕКОЛКУ ПРОЗОРЦИ

Скршени прозорци, нова боја за фасадата и пламен и дим од факели е епилогот од ударот на Шарената револуција на Министерството за правда. Демонстранти ...
СО ДВА ЧАТАЛА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА УДРИ ПО СОБРАНИЕТО ПА СЕ РАСТУРИ

СО ДВА ЧАТАЛА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА УДРИ ПО СОБРАНИЕТО ПА СЕ РАСТУРИ

Со два чатала истовремено се шараше Собранието. Шарените револуционери, откако ги слушнаа вечерашните говори од организаторите, распалија со нова боја ...
ШАРЕНА ПЕНЗИОНЕРКА ФРЛИ БОЈА НА СОБРАНИЕТО

ШАРЕНА ПЕНЗИОНЕРКА ФРЛИ БОЈА НА СОБРАНИЕТО

Протестот на Шарената револуција пред Собрание заврши со шарена пензионерка. Таа застана до специјалната единица за боење и ги замоли да и дозволат  д ...
„СПАСИ МЕ БОЖЕ ОД БОЛНИТЕ ЛУЃЕ“, ШАРЕНИТЕ РЕЦИТИРАА СТИХОВИ ОД КОНЕСКИ ПА ГО ОБОИЈА СОБРАНИЕТО

„СПАСИ МЕ БОЖЕ ОД БОЛНИТЕ ЛУЃЕ“, ШАРЕНИТЕ РЕЦИТИРАА СТИХОВИ ОД КОНЕСКИ ПА ГО ОБОИЈА СОБРАНИЕТО

Шарените револуционери пред Собрание ја рецитираа „Молитва“ од Блаже Конески. Демонстрантика од бината на микрофон ја рецитираше, а и многумина ...
ТАЗЕ БОЈА ЗА КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ИВАНОВ И ЗА МИНИСТЕРСТВО ЗА ПРАВДА

ТАЗЕ БОЈА ЗА КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ИВАНОВ И ЗА МИНИСТЕРСТВО ЗА ПРАВДА

Шарената револуција стигнува пред Собрание. Попатно фрлија тазе боја на Министерството за правда, а потоа и на празната канцеларија на претседателот Ѓ ...
1 3 4 5 6 50 / 56 НАПИСИ