Таг: мобилна апликација

1 2 10 / 16 НАПИСИ
КУМАНОВСКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ ЌЕ ПРИМААТ ПОВИЦИ ЗА ПОЖАРИ ПРЕКУ НОВА МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА

КУМАНОВСКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ ЌЕ ПРИМААТ ПОВИЦИ ЗА ПОЖАРИ ПРЕКУ НОВА МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА

Граѓаните на Куманово наскоро ќе добијат можност да пријават пожар преку апликација која се инсталира на мобилен телефон. Доколку забележат пожар, осо ...
СО МОБИЛНАТА АПЛИКАЦИЈА „МАЈ ЊУЗ“ САМИ ОДЛУЧУВАТЕ КАКВИ ВЕСТИ ЌЕ ЧИТАТЕ И КОИ МЕДИУМИ ЌЕ ГИ СЛЕДИТЕ

СО МОБИЛНАТА АПЛИКАЦИЈА „МАЈ ЊУЗ“ САМИ ОДЛУЧУВАТЕ КАКВИ ВЕСТИ ЌЕ ЧИТАТЕ И КОИ МЕДИУМИ ЌЕ ГИ СЛЕДИТЕ

Мобилната апликација „Мај Њуз“ (МyNewz) од неодамна е достапна за преземање на Гугл Плеј и преку неа самостојно одлучувате кои вести ќе ги читате, как ...
КАРТИЧКАТА „СКОПСКА“ СТАНА И ЕЛЕКТРОНСКА, СО МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА СЕ ПЛАЌА АВТОБУСКИ БИЛЕТ

КАРТИЧКАТА „СКОПСКА“ СТАНА И ЕЛЕКТРОНСКА, СО МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА СЕ ПЛАЌА АВТОБУСКИ БИЛЕТ

Билети за возење во јавниот превоз во Скопје сега може да се купуваат и електронски преку новата мобилна апликација на ЈСП „Скопје“. Наместо во билета ...
МОБИЛНАТА АПЛИКАЦИЈА MY NEWZ ОВОЗМОЖУВА ДА СИ СЕЛЕКТИРАТЕ КАКВИ ВЕСТИ И КОИ ДОМАШНИ МЕДИУМИ И КАТЕГОРИИ ЌЕ ГИ СЛЕДИТЕ

МОБИЛНАТА АПЛИКАЦИЈА MY NEWZ ОВОЗМОЖУВА ДА СИ СЕЛЕКТИРАТЕ КАКВИ ВЕСТИ И КОИ ДОМАШНИ МЕДИУМИ И КАТЕГОРИИ ЌЕ ГИ СЛЕДИТЕ

Новата мобилна апликација my newz овозможува да се следат најновите вести од преку 250 македонски извори, при што сами можете да ги изберете омилените ...
ВАЛАНДОВЧАНИ МОЖЕ ДА ДОБИЈАТ ДО 2.000 ДЕНАРИ АКО ГО СЕЛЕКТИРААТ ОТПАДОТ ПРЕКУ АПЛИКАЦИЈА ЗА ТЕЛЕФОН

ВАЛАНДОВЧАНИ МОЖЕ ДА ДОБИЈАТ ДО 2.000 ДЕНАРИ АКО ГО СЕЛЕКТИРААТ ОТПАДОТ ПРЕКУ АПЛИКАЦИЈА ЗА ТЕЛЕФОН

Граѓаните на Валандово ќе можат да го селектираат отпадот и да добиваат парични награди. Валандовчаните кои сакаат да селектираат отпад треба да се ре ...
„ПАРКИНЗИ ЦЕНТАР“ СО НОВА МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА ЗА ПЛАЌАЊЕ ПАРКИНГ И СОБИРАЊЕ ПАРИ ОД СЕЛЕКЦИЈА НА ПЛАСТИКА

„ПАРКИНЗИ ЦЕНТАР“ СО НОВА МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА ЗА ПЛАЌАЊЕ ПАРКИНГ И СОБИРАЊЕ ПАРИ ОД СЕЛЕКЦИЈА НА ПЛАСТИКА

ЈП „Паркинзи Општина Центар“ ја пушти во употреба новата мобилна апликација преку која освен што ќе може да се плати паркинг и да се извадат месечни к ...
СДК.МК И СО МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА

СДК.МК И СО МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА

По повод 30 години на колумната „Сакам да кажам“ и пет години од основањето на дигиталната редакција САКАМДАКАЖАМ.МК, од денеска можете бесплатно да ј ...
ВОНРЕДНА КОЛУМНА

ВОНРЕДНА КОЛУМНА

И така, на 12 јануари 1991 излезе „Сакам да кажам“. И следната сабота уште една. Па уште една, па уште една... ...
ЖРТВИТЕ НА СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО ПРЕКУ МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА МОЖЕ ДА ПОБАРААТ ПОМОШ ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ

ЖРТВИТЕ НА СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО ПРЕКУ МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА МОЖЕ ДА ПОБАРААТ ПОМОШ ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ

Жртвите на семејно населство отсега помош ќе можат да побараат и преку мобилна апликација. Министерството за труд и социјална политика заедно со УНДП ...
ЗА ЕДНА ГОДИНА 30 ОТСТО ОД ЖИТЕЛИТЕ НА ЦЕНТАР ЕЛЕКТРОНСКИ ИЗВАДИЛЕ КАРТИЧКА ЗА ПАРКИРАЊЕ

ЗА ЕДНА ГОДИНА 30 ОТСТО ОД ЖИТЕЛИТЕ НА ЦЕНТАР ЕЛЕКТРОНСКИ ИЗВАДИЛЕ КАРТИЧКА ЗА ПАРКИРАЊЕ

Oд воведувањето на можноста по електронски пат жителите на Општина Центар да склучуваат договори за паркирање, 30 отсто од корисниците тоа го направил ...
1 2 10 / 16 НАПИСИ