Таг: модуларна болница

МОДУЛАРНАТА БОЛНИЦА ВО ТЕТОВО НАСКОРО ЌЕ БИДЕ ВО ФУНКЦИЈА ДОДЕКА БРОЈОТ НА ЗАБОЛЕНИ ОД КОВИД-19 Е ВО ОПАЃАЊЕ

МОДУЛАРНАТА БОЛНИЦА ВО ТЕТОВО НАСКОРО ЌЕ БИДЕ ВО ФУНКЦИЈА ДОДЕКА БРОЈОТ НА ЗАБОЛЕНИ ОД КОВИД-19 Е ВО ОПАЃАЊЕ

Во последните недели бројот на заболени од ковид-19 во Тетовско е во опаѓање, но и покрај тоа, во кругот на Клиничката болница интензивно се подготвув ...
ПОСТАВЕНА МОДУЛАРНАТА БОЛНИЦА ВО СТРУГА, НЕДОСТАСУВА МЕДИЦИНСКИ КАДАР ЗА ЛЕЧЕЊЕ НА ПАЦИЕНТИТЕ СО КОВИД-19

ПОСТАВЕНА МОДУЛАРНАТА БОЛНИЦА ВО СТРУГА, НЕДОСТАСУВА МЕДИЦИНСКИ КАДАР ЗА ЛЕЧЕЊЕ НА ПАЦИЕНТИТЕ СО КОВИД-19

Заврши поставувањето на модуларната болница во Струга. На површина од 600 метри квадратни во кругот на самата болница објектот располага со капацитет ...
ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДА ДОНИРАШЕ МОДУЛАРНА БОЛНИЧКА ЕДИНИЦА ВО КИЧЕВО

ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДА ДОНИРАШЕ МОДУЛАРНА БОЛНИЧКА ЕДИНИЦА ВО КИЧЕВО

Амбасадата на Сојузна Република Германија денеска донираше модуларна болничка единица со сместувачки капацитет од дополнителни 15 места за граѓаните н ...
ВО СТРУМИЦА ПОЧНА ДА СЕ ГРАДИ МОДУЛАРНА БОЛНИЦА, ЌЕ МОЖЕ ДА ПРИМИ 33 ПАЦИЕНТИ СО КОВИД-19

ВО СТРУМИЦА ПОЧНА ДА СЕ ГРАДИ МОДУЛАРНА БОЛНИЦА, ЌЕ МОЖЕ ДА ПРИМИ 33 ПАЦИЕНТИ СО КОВИД-19

Почна да се расчистува теренот и да се инсталира потребната инфраструктура за поставување на модуларна ковид болница во Струмица. Таа ќе се наоѓа зад ...
СО МОНТАЖНАТА БОЛНИЦА БИТОЛА ПО 43 ГОДИНИ ЌЕ ДОБИЕ НОВ РЕНТГЕН АПАРАТ НА ИНФЕКТИВНОТО ОДДЕЛЕНИЕ

СО МОНТАЖНАТА БОЛНИЦА БИТОЛА ПО 43 ГОДИНИ ЌЕ ДОБИЕ НОВ РЕНТГЕН АПАРАТ НА ИНФЕКТИВНОТО ОДДЕЛЕНИЕ

Модуларниот Ковид-центар, за чие подигање почнаа подготовки до Клиничката болница во Битола, ќе биде опремен со нова медицинска опрема со цел пациенти ...
5 / 5 НАПИСИ