Таг: МОСТ

1 4 5 653 / 53 НАПИСИ
„МОСТ“: ПОЧНАА ПРИТИСОЦИТЕ ПРЕД ИЗБОРИТЕ

„МОСТ“: ПОЧНАА ПРИТИСОЦИТЕ ПРЕД ИЗБОРИТЕ

Граѓанската асоцијација „Мост“ од 17 февруари до 3 април забележала повеќе предизборни прекршоци. Имало подготвување на списоци на потенцијални гласач ...
„МОСТ“: ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА НИ ПОБАРА ДОКУМЕНТАЦИЈА

„МОСТ“: ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА НИ ПОБАРА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Граѓанската асоцијација „Мост“ во понеделникот добила најава за посета од Финансиската полиција, по што имале состанок на кој им биле побарани докумен ...
ОБСЕ ЌЕ ЈА НАБЉУДУВА И ТЕРЕНСКАТА ПРОВЕРКА

ОБСЕ ЌЕ ЈА НАБЉУДУВА И ТЕРЕНСКАТА ПРОВЕРКА

Организацијата за европска безбедност и соработка (ОБСЕ) покрај изборниот процес, ќе ја набљудува и теренската проверка на спорни гласачи. Државната и ...
1 4 5 653 / 53 НАПИСИ