Таг: Мухамед Асани

ЗАСЛУЖЕН ОДМОР

ЗАСЛУЖЕН ОДМОР

Личниот пример не се дава со пишување статуси на Фејсбук ...
ПОРАНЕШНИОТ ЗАМЕНИК-МИНИСТЕР ЗА ЗДРАВСТВО АРСЛАНИ Е НОВ ДИРЕКТОР НА СТРУШКАТА БОЛНИЦА

ПОРАНЕШНИОТ ЗАМЕНИК-МИНИСТЕР ЗА ЗДРАВСТВО АРСЛАНИ Е НОВ ДИРЕКТОР НА СТРУШКАТА БОЛНИЦА

Поранешниот заменик-министер за здравство д-р Арменд Арслани е нов директор на Струшката болница, кажа денеска министерот за здравство Венко Филипче. ...
ЈАС ГО КООРДИНИРАВ РАЗРЕШУВАЊЕТО НА ДИРЕКТОРОТ НА СТРУШКАТА БОЛНИЦА, ВЕЛИ ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ

ЈАС ГО КООРДИНИРАВ РАЗРЕШУВАЊЕТО НА ДИРЕКТОРОТ НА СТРУШКАТА БОЛНИЦА, ВЕЛИ ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ

Вицепремиерот за борба против корупција Љупчо Николовски денеска кажа дека директорот на струшката болница Мухамед Асани е разрешен, бидејќи нема комп ...
ФИЛИПЧЕ ГО РАЗРЕШИ ДИРЕКТОРОТ НА СТРУШКАТА БОЛНИЦА

ФИЛИПЧЕ ГО РАЗРЕШИ ДИРЕКТОРОТ НА СТРУШКАТА БОЛНИЦА

Министерот за здравство Венко Филипче го разреши директорот на Струшката болница, д-р Мухамед Асани и најави дека денес или утре ќе се назначи нов дир ...
ИНСПЕКТОРАТОТ МУ ЗАБРАНИ НА ДИРЕКТОРОТ НА СТРУШКАТА БОЛНИЦА ДА ПРЕГЛЕДУВА ДОМА, СЛУЧАЈОТ ПРИЈАВЕН ВО ОБВИНИТЕЛСТВО

ИНСПЕКТОРАТОТ МУ ЗАБРАНИ НА ДИРЕКТОРОТ НА СТРУШКАТА БОЛНИЦА ДА ПРЕГЛЕДУВА ДОМА, СЛУЧАЈОТ ПРИЈАВЕН ВО ОБВИНИТЕЛСТВО

Државниот санитарен и здравствен инспекторат (ДЗСИ) му издаде решение за забрана за вршење на дејноста на директорот на Струшката болница Мухамед Асан ...
5 / 5 НАПИСИ