Таг: општина Карпош

1 2 3 16 10 / 158 НАПИСИ
ЌЕ СЕ ИЗГРАДИ 17-КАТНИЦАТА КАЈ ВОЕНА БОЛНИЦА, ОД ОПШТИНА КАРПОШ ВЕЛАТ НА КОНЗЕРВАТОРСКИ ЦЕНТАР ДОЦНА МУ ТЕКНА ДА ГО ПОНИШТИ ПОЗИТИВНОТО МИСЛЕЊЕ

ЌЕ СЕ ИЗГРАДИ 17-КАТНИЦАТА КАЈ ВОЕНА БОЛНИЦА, ОД ОПШТИНА КАРПОШ ВЕЛАТ НА КОНЗЕРВАТОРСКИ ЦЕНТАР ДОЦНА МУ ТЕКНА ДА ГО ПОНИШТИ ПОЗИТИВНОТО МИСЛЕЊЕ

Зградата со 17 ката кај Воена болница ќе се изгради, бидејќи Општина Карпош нема намера да ја стопира градбата и да ја поништи градежната дозвола. Иак ...
СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ ОСВОИ САМО 8.013 ГЛАСОВИ, ОД КОИ 2.143 ВО КАРПОШ КАДЕ Е ГРАДОНАЧАЛНИК

СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ ОСВОИ САМО 8.013 ГЛАСОВИ, ОД КОИ 2.143 ВО КАРПОШ КАДЕ Е ГРАДОНАЧАЛНИК

Кандидатот за претседател на ГРОМ и актуелен градоначалник на скопската општина Карпош Стевчо Јакимовски, на вчерашниот прв круг на претседателските и ...
КОВАЧЕВСКИ И ЈАКИМОВСКИ ПРЕД 3 МЕСЕЦИ СЕЧЕА ЛЕНТА ЗА „ПАРТИЗАН“, НО САЛАТА УШТЕ СТОИ ЗАКЛУЧЕНА

КОВАЧЕВСКИ И ЈАКИМОВСКИ ПРЕД 3 МЕСЕЦИ СЕЧЕА ЛЕНТА ЗА „ПАРТИЗАН“, НО САЛАТА УШТЕ СТОИ ЗАКЛУЧЕНА

Салата „Партизан“ во скопски Карпош три месеци после свечено пуштање во употреба стои заклучена и не се користи. На 29 декември лани тогашниот премиер ...
ОПШТИНА КАРПОШ НЕМА ДА ЈА СТОПИРА ЗГРАДАТА КАЈ ВОЕНА БОЛНИЦА, ВЕЛАТ ОДЛУКА ТРЕБА ДА ДОНЕСЕ НАДЛЕЖЕН СУД ИЛИ ДРУГ ОРГАН

ОПШТИНА КАРПОШ НЕМА ДА ЈА СТОПИРА ЗГРАДАТА КАЈ ВОЕНА БОЛНИЦА, ВЕЛАТ ОДЛУКА ТРЕБА ДА ДОНЕСЕ НАДЛЕЖЕН СУД ИЛИ ДРУГ ОРГАН

Општина Карпош нема да ја стопира изградбата на зградата во болничкиот комплекс кај Воена болница. Иако пред единаесет дена стана правосилно решението ...
ПРАВОСИЛНО Е ПОНИШТЕНОТО ПОЗИТИВНО МИСЛЕЊЕ ЗА 17-КАТНИЦАТА КАЈ ВОЕНА БОЛНИЦА, „НЕЗАВИСНИ ЗА КАРПОШ“ БАРААТ ЈАКИМОВСКИ ДА ЈА ПОНИШТИ ДОЗВОЛАТА ЗА ГРАДБА

ПРАВОСИЛНО Е ПОНИШТЕНОТО ПОЗИТИВНО МИСЛЕЊЕ ЗА 17-КАТНИЦАТА КАЈ ВОЕНА БОЛНИЦА, „НЕЗАВИСНИ ЗА КАРПОШ“ БАРААТ ЈАКИМОВСКИ ДА ЈА ПОНИШТИ ДОЗВОЛАТА ЗА ГРАДБА

Поништеното позитивно конзерваторско мислење за 17-катницата кај Воена болница е правосилно. Од советничката група „Независни за Карпош“ бараат градон ...
ЖИТЕЛИ НА КАРПОШ БАРААТ ЗОНСКОТО ДА БИДЕ КАКО ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР, СО ПАРКИНГ ПРЕД ЗГРАДИТЕ САМО ЗА РЕЗИДЕНТИ

ЖИТЕЛИ НА КАРПОШ БАРААТ ЗОНСКОТО ДА БИДЕ КАКО ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР, СО ПАРКИНГ ПРЕД ЗГРАДИТЕ САМО ЗА РЕЗИДЕНТИ

Група граѓани на скопските населби Карпош 1 и 2 бараат зонското паркирање, кое од неодамна почна да се спроведува во нивната општина, да биде по модел ...
ДОЈДЕ УТРЕ

ДОЈДЕ УТРЕ

Нека извинат тие на кои им треба итна помош. Не умирајте. Прво треба да гласате. ...
ИНВЕСТИТОРОТ ПОДНЕСЕ ЖАЛБА ЗА ПОНИШТЕНОТО КОНЗЕРВАТСКО МИСЛЕЊЕ НА 17-КАТНИЦАТА СРЕД БОЛНИЧКИОТ КОМПЛЕКС КАЈ ВОЕНА БОЛНИЦА

ИНВЕСТИТОРОТ ПОДНЕСЕ ЖАЛБА ЗА ПОНИШТЕНОТО КОНЗЕРВАТСКО МИСЛЕЊЕ НА 17-КАТНИЦАТА СРЕД БОЛНИЧКИОТ КОМПЛЕКС КАЈ ВОЕНА БОЛНИЦА

Инвеститорот на зградата кај Воена болница „ЗСФ Ком ДООЕЛ“ во последен момент поднел жалба на поништеното конзерваторско мислење. Како што велат од Ко ...
ПАЃА НОЌ, ПАЃА КРИТЕРИУМ

ПАЃА НОЌ, ПАЃА КРИТЕРИУМ

Штом ненормалното го прифаќаме како нормално, значи тоа и си го заслужуваме. ...
ВО КАРПОШ ПОЧНУВА НАПЛАТА НА ЗОНСКО ПАРКИРАЊЕ, ЕДЕН ЧАС ЌЕ ЧИНИ 25 ДЕНАРИ

ВО КАРПОШ ПОЧНУВА НАПЛАТА НА ЗОНСКО ПАРКИРАЊЕ, ЕДЕН ЧАС ЌЕ ЧИНИ 25 ДЕНАРИ

Месецов ќе почне наплата за зонско паркирање во скопската општина Карпош. Најпрво зонско паркирање ќе се воведе на улицата Орце Николов и споредните у ...
1 2 3 16 10 / 158 НАПИСИ