Таг: Основен суд Гевгелија

ДАДИЛКА – ЖРТВА НА ВООРУЖЕН ГРАБЕЖ ВО ФРАНЦИЈА СВЕДОЧИ ПО ВИДЕОКОНФЕРЕНЦИСКА ВРСКА ОД ГЕВГЕЛИСКИОТ СУД, РАЗБОЈНИЦИТЕ ЌЕ ЈА УБИЕЛЕ ЦЕЛА ФАМИЛИЈА СО ДЕТЕТО КОЕ ГО ЧУВАЛА

ДАДИЛКА – ЖРТВА НА ВООРУЖЕН ГРАБЕЖ ВО ФРАНЦИЈА СВЕДОЧИ ПО ВИДЕОКОНФЕРЕНЦИСКА ВРСКА ОД ГЕВГЕЛИСКИОТ СУД, РАЗБОЈНИЦИТЕ ЌЕ ЈА УБИЕЛЕ ЦЕЛА ФАМИЛИЈА СО ДЕТЕТО КОЕ ГО ЧУВАЛА

Апелациониот суд Екс-ан-Прованс, Франција, вчера и денеска е во Основниот суд Гевгелија во кој по видеоконференциска врска сослушува сведок, гевгелича ...
СУДИИТЕ И ВРАБОТЕНИТЕ ВО ГЕВГЕЛИСКИОТ СУД ДОНИРААТ ПАРИЧНИ СРЕДСТВА ЗА ИНФЕКТИВНА КЛИНИКА ЗА ДЕНОТ НА ПРАВОСУДСТВОТО

СУДИИТЕ И ВРАБОТЕНИТЕ ВО ГЕВГЕЛИСКИОТ СУД ДОНИРААТ ПАРИЧНИ СРЕДСТВА ЗА ИНФЕКТИВНА КЛИНИКА ЗА ДЕНОТ НА ПРАВОСУДСТВОТО

Судиите од Гевгелискиот основен суд и вработените во администрацијата самоиницијативно за денешниот Ден на правосудството собрале пари за да ги донира ...
ЗА АКМИС СИСТЕМИТЕ ОБВИНИТЕЛСТВОТО СОСЛУШУВА СВЕДОЦИ, СЕ ПРОВЕРУВА КОЈ ГИ МЕСТЕЛ РАСПОРЕДИТЕ ЗА ОДРЕДЕНИ ПРЕДМЕТИ

ЗА АКМИС СИСТЕМИТЕ ОБВИНИТЕЛСТВОТО СОСЛУШУВА СВЕДОЦИ, СЕ ПРОВЕРУВА КОЈ ГИ МЕСТЕЛ РАСПОРЕДИТЕ ЗА ОДРЕДЕНИ ПРЕДМЕТИ

Обвинители од Скопското јавно обвинителство за неправилности во Основниот суд Скопје 1 при распределбата на предмети кај судии, како сведоци ги сослуш ...
НА КАРАЏОВСКИ МУ БИЛО СОМНИТЕЛНО ШТО НАРЕДБАТА ЗА ПРЕТРЕС НА ПАНЧЕВСКИ ЈА ИЗДАЛ НАЈОДДАЛЕЧЕНИОТ СУД

НА КАРАЏОВСКИ МУ БИЛО СОМНИТЕЛНО ШТО НАРЕДБАТА ЗА ПРЕТРЕС НА ПАНЧЕВСКИ ЈА ИЗДАЛ НАЈОДДАЛЕЧЕНИОТ СУД

Претседателот на Судскиот совет Зоран Караџовски, двапати ја терал претседателката на Основниот суд Гевгелија Злата Попова да рапортира за потпишаната ...
ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА ГЕВГЕЛИСКИОТ СУД ТРЕБАЛО ДА ГО ПРИЈАВИ КАРАЏОВСКИ ВО МВР, ВЕЛИ АКАДЕМИК КАМБОВСКИ

ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА ГЕВГЕЛИСКИОТ СУД ТРЕБАЛО ДА ГО ПРИЈАВИ КАРАЏОВСКИ ВО МВР, ВЕЛИ АКАДЕМИК КАМБОВСКИ

На претседателот на Судскиот совет Зоран Караџовски и на двајцата членови Мери Дика - Георгиевска и Влатко Самарџиски, на 12 октомври требало да им се ...
ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА ГЕВГЕЛИСКИОТ СУД ЗЛАТА ПОПОВА ДВА ПАТИ РАПОРТИРАЛА ПРЕД КАРАЏОВСКИ ЗА ПАНЧЕВСКИ

ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА ГЕВГЕЛИСКИОТ СУД ЗЛАТА ПОПОВА ДВА ПАТИ РАПОРТИРАЛА ПРЕД КАРАЏОВСКИ ЗА ПАНЧЕВСКИ

Во рок од една недела, претседателот на Судскиот совет Зоран Караџовски два пати барал од претседателката на Основниот суд Гевгелија Злата Попова да м ...
ВАНГЕЛОВСКИ БИЛ ВО ГЕВГЕЛИЈА ДА ГО ПОДОБРИ АКМИС СИСТЕМОТ

ВАНГЕЛОВСКИ БИЛ ВО ГЕВГЕЛИЈА ДА ГО ПОДОБРИ АКМИС СИСТЕМОТ

Претседателот на Врховниот суд Јово Вангеловски и Раководителот на служба за информатика на Врховниот суд на Република Македонија вчера во Основниот с ...
ВАНГЕЛОВСКИ И КАРАЏОВСКИ ОТИДОА ВО ГЕВГЕЛИСКИОТ СУД ДА ГО СПАСАТ ПАНЧЕВСКИ ОД КАТИЦА

ВАНГЕЛОВСКИ И КАРАЏОВСКИ ОТИДОА ВО ГЕВГЕЛИСКИОТ СУД ДА ГО СПАСАТ ПАНЧЕВСКИ ОД КАТИЦА

Претседателот на Врховниот суд Јово Вангеловски и претседателот на Судскиот совет Зоран Караџовски претпладнево дојдоа во контрола на Основниот суд Ге ...
74- ГОДИШНАТА ГАТАЧКА НА ЗЛАТО ЌЕ ЈА ПУШТАТ ОД ИДРИЗОВО, ЌЕ Ѝ СЕ СУДИ ПОВТОРНО

74- ГОДИШНАТА ГАТАЧКА НА ЗЛАТО ЌЕ ЈА ПУШТАТ ОД ИДРИЗОВО, ЌЕ Ѝ СЕ СУДИ ПОВТОРНО

Осудената 74-годишна гатачка Добринка Радуловиќ, која со полиција на 9 мај од Битола била спроведена во затворот „Идризово“, наскоро ќе ја напушти уст ...
9 / 9 НАПИСИ