Таг: паркинг

1 8 9 1097 / 97 НАПИСИ
НЕ Е ТОЧНО ДЕКА ОПШТИНАТА ТРЕБА ДА ОБЕЗБЕДИ ПАРКИНГ ЗА ЗГРАДАТА НА „НАСТЕЛ“ ВО ТАФТАЛИЏЕ, ОДГОВОРИЈА ОД ОПШТИНА КАРПОШ

НЕ Е ТОЧНО ДЕКА ОПШТИНАТА ТРЕБА ДА ОБЕЗБЕДИ ПАРКИНГ ЗА ЗГРАДАТА НА „НАСТЕЛ“ ВО ТАФТАЛИЏЕ, ОДГОВОРИЈА ОД ОПШТИНА КАРПОШ

Не е точно дека Општина Карпош има обврска да обезбеди паркинг места за зградата на „Настел“ во Тафталиџе, велат од Општина Карпош. Вчера од фирмат ...
ОПШТИНА КАРПОШ ТРЕБАШЕ ДА НАПРАВИ ПАРКИНГ И ПРИСТАПНИ УЛИЦИ, ОБВИНУВА ИНВЕСТИТОРОТ „НАСТЕЛ“ ЗА ГОЛЕМАТА ЗГРАДА ВО ТАФТАЛИЏЕ

ОПШТИНА КАРПОШ ТРЕБАШЕ ДА НАПРАВИ ПАРКИНГ И ПРИСТАПНИ УЛИЦИ, ОБВИНУВА ИНВЕСТИТОРОТ „НАСТЕЛ“ ЗА ГОЛЕМАТА ЗГРАДА ВО ТАФТАЛИЏЕ

Општина Карпош нема завршено ниту една инфраструктурна обврска околу зградата па затоа станарите немаат каде да паркираат, вели инвеститорот „Настел“ ...
СЛУЖБАТА НА КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР НЕМА КАПАЦИТЕТ ДА ГИ ПРЕЗЕМЕ ПАРКИНГОТ И ЧИСТЕЊЕТО, ПОВАЖНО Е ДА Ѝ ГИ РЕШИМЕ ДОЛГОВИТЕ, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

СЛУЖБАТА НА КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР НЕМА КАПАЦИТЕТ ДА ГИ ПРЕЗЕМЕ ПАРКИНГОТ И ЧИСТЕЊЕТО, ПОВАЖНО Е ДА Ѝ ГИ РЕШИМЕ ДОЛГОВИТЕ, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

Службата за заеднички работи на Клиничкиот центар, или Јавната установа од областа на здравството, нема капацитет да ги преземе сервисите за чистење н ...
ВИСОКОКАТНИЦИТЕ ВО ТЕТОВО ЌЕ ИЗГОРАТ ОТИ ПОЖАРНАТА ИМА СКАЛИ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР САМО ДО ТРЕТИ КАТ

ВИСОКОКАТНИЦИТЕ ВО ТЕТОВО ЌЕ ИЗГОРАТ ОТИ ПОЖАРНАТА ИМА СКАЛИ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР САМО ДО ТРЕТИ КАТ

Трагедијата која пред три недели се случи во Тетово, кога во пожер во нивната семејна куќа загинаа мајка со четири деца, повторно актуализира еден про ...
ВОЗИЛАТА НИ ОКУПИРААТ ПРОСТОР ПОГОЛЕМ ОД ТРИТЕ ЕЗЕРА ЗАЕДНО, ПРЕСМЕТА „БИТОЛА НА ТОЧАК“

ВОЗИЛАТА НИ ОКУПИРААТ ПРОСТОР ПОГОЛЕМ ОД ТРИТЕ ЕЗЕРА ЗАЕДНО, ПРЕСМЕТА „БИТОЛА НА ТОЧАК“

Возилата во земјава окупираат простор поголем од зафатнината на трите езера заедно Охридското, Преспанското и Дојранското, по број на возила на прво м ...
ЗА ВИКТОР МИЗО И НЕГОВИТЕ ВРАБОТЕНИ НЕ ВАЖАТ ПРАВИЛАТА ЗА ЗАБРАНЕТО ПАРКИРАЊЕ НА ПАРТИЗАНСКА

ЗА ВИКТОР МИЗО И НЕГОВИТЕ ВРАБОТЕНИ НЕ ВАЖАТ ПРАВИЛАТА ЗА ЗАБРАНЕТО ПАРКИРАЊЕ НА ПАРТИЗАНСКА

За Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони не важат правилата на Град Скопје. За да можат да паркираат вработените во Дирекцијата на чело ...
ДЕНЕС БЛОКАДА НА ПАРТИЗАНСКА ВО СКОПЈЕ ПОРАДИ УКИНАТИТЕ ПАРКИНГ МЕСТА КАЈ УНИВЕРЗАЛНА САЛА

ДЕНЕС БЛОКАДА НА ПАРТИЗАНСКА ВО СКОПЈЕ ПОРАДИ УКИНАТИТЕ ПАРКИНГ МЕСТА КАЈ УНИВЕРЗАЛНА САЛА

Блoкада на булеварот Партизански одреди во Скопје за денес најавија станари од зградите на потегот од Универзална сала до улицата Рузвелтова. Во 15 ча ...
1 8 9 1097 / 97 НАПИСИ