Таг: Попова Шапка

1 2 325 / 25 НАПИСИ
НА ДИВО СЕ ГРАДИ ЏАМИЈА НА ПОПОВА ШАПКА, ИВЗ НЕ ЗНАЕ ИАКО ГРАДБАТА ЈА РЕКЛАМИРА НА БИЛБОРДИ

НА ДИВО СЕ ГРАДИ ЏАМИЈА НА ПОПОВА ШАПКА, ИВЗ НЕ ЗНАЕ ИАКО ГРАДБАТА ЈА РЕКЛАМИРА НА БИЛБОРДИ

  Изминатиов викенд на Попова Шапка на диво започнаа градежни работи на објект за кој се мисли дека ќе биде џамија. Објектот се наоѓа на самио ...
ТЕУТА АРИФИ ГИ ГЛЕДА ОД КАНЦЕЛАРИЈА, АМА НЕ ГИ РУШИ ДИВОГРАДБИТЕ ОД ЦРНИОТ СПИСОК ВО ТЕТОВО

ТЕУТА АРИФИ ГИ ГЛЕДА ОД КАНЦЕЛАРИЈА, АМА НЕ ГИ РУШИ ДИВОГРАДБИТЕ ОД ЦРНИОТ СПИСОК ВО ТЕТОВО

Кога од Тетово ќе се погледне кон Шар Планина, кон патот што води кон Попова Шапка и од спротива кон Тетовското кале и течението на реката Пена, може ...
ВОДАТА ВО ТЕТОВСКИОТ ВОДОВОД ПОВТОРНО СЕ ЗАМАТИ

ВОДАТА ВО ТЕТОВСКИОТ ВОДОВОД ПОВТОРНО СЕ ЗАМАТИ

Во одделни делови на Тетово забележано е заматување на водата за пиење од градскиот водовод во текот на вчерашниот ден. Од ЈКП „Тетово“ велат дека тоа ...
ПОПОВА ШАПКА И БЕЗ СНЕГ ПОЛНА ЗА ПРОШЕТКИ И САНКАЊЕ

ПОПОВА ШАПКА И БЕЗ СНЕГ ПОЛНА ЗА ПРОШЕТКИ И САНКАЊЕ

Сончевото време, пријатната температува и пред сѐ чистиот воздух денеска донесе илјадници луѓе на Попова Шапка. Најмногу посетители беа од Тетово и Ск ...
ЗА АХМЕТИ УШТЕ НЕ Е ИСПОЛНЕТ ОХРИДСКИОТ РАМКОВЕН ДОГОВОР

ЗА АХМЕТИ УШТЕ НЕ Е ИСПОЛНЕТ ОХРИДСКИОТ РАМКОВЕН ДОГОВОР

Петнаесетгодишнината од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор денеска беше одбележана на Попова Шапка со одржување конференција на тема: “Охрид ...
1 2 325 / 25 НАПИСИ