Таг: противпожарна бригада

1 217 / 17 НАПИСИ
БУГАРСКИ ХЕЛИКОПТЕР ГО ГАСИ ПОЖАРОТ КАЈ ТРЕБОВЛЕ, ОГНОТ СЕ ШИРИ КОН ЛУТОЕЦ И РАСТЕШ

БУГАРСКИ ХЕЛИКОПТЕР ГО ГАСИ ПОЖАРОТ КАЈ ТРЕБОВЛЕ, ОГНОТ СЕ ШИРИ КОН ЛУТОЕЦ И РАСТЕШ

Противпожарните бригади и армијата кои го гасат пожарот кај село Требовле, Општина Македонски Брод, денес добија засилување - стигна хеликоптер од Реп ...
ДВА ЕР ТРАКТОРA ГАСАТ ПОЖАР КАЈ РАДУША, ЧЕТИРИ ЧАСА ГОРИ БОРОВА ШУМА

ДВА ЕР ТРАКТОРA ГАСАТ ПОЖАР КАЈ РАДУША, ЧЕТИРИ ЧАСА ГОРИ БОРОВА ШУМА

Ер тракторите на Дирекцијата за заштита и спасување (ДЗС) се вклучени во гасењето на пожар кој што избил во 15.40 часот во близина на Радуша. Пожарот ...
ШУМСКИ ПОЖАР ГОРИ НАД СЕЛОТО КУЧКОВО, СКОПСКО

ШУМСКИ ПОЖАР ГОРИ НАД СЕЛОТО КУЧКОВО, СКОПСКО

Шумски пожар гори над скопското село Кучково. Во моментов на терен интервенира Пртивпожарната бригада на Скопје. Од Пожарната велат дека наскоро ќе ...
НЕМА ПОВРЕДЕНИ ВО ПОЖАРОТ ВО КОЈ ИЗГОРЕА БАРАКИТЕ НА ЗАВОДОТ ЗА УРБАНИЗАМ И ИНСТИТУТОТ ЗА ПОЛИТИЧКИ СТУДИИ

НЕМА ПОВРЕДЕНИ ВО ПОЖАРОТ ВО КОЈ ИЗГОРЕА БАРАКИТЕ НА ЗАВОДОТ ЗА УРБАНИЗАМ И ИНСТИТУТОТ ЗА ПОЛИТИЧКИ СТУДИИ

Пожарот во кој изгореа бараките на Заводот за урбанизам и архитектура и Институтот за социолошки и политичко-правни студии во Скопје е локализиран и в ...
ГОРАТ БАРАКИТЕ НА ЗАВОДОТ ЗА УРБАНИЗАМ И АРХИТЕКТУРА ВО СКОПЈЕ

ГОРАТ БАРАКИТЕ НА ЗАВОДОТ ЗА УРБАНИЗАМ И АРХИТЕКТУРА ВО СКОПЈЕ

Голем пожар ги зафати бараките до средното училиште „Здравко Цветковски“ спроти бензинската пумпа на „Макпетрол“ на булеварот Партизански одреди во ск ...
ПОЖАРНИКАРИ СО ДВЕ ВОЗИЛА ВАДЕА МРТВА КРАВА ОД ВАРДАР ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ

ПОЖАРНИКАРИ СО ДВЕ ВОЗИЛА ВАДЕА МРТВА КРАВА ОД ВАРДАР ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ

Екипа на Противпожарната бригада на Скопје денеска беше повикана од комуналните служби да извади мртва крава од Вардар, заглавена пред Камениот мост. ...
КОЦЕ ТРАЈАНОВСКИ БЕЗ ОБРАЗЛОЖЕНИЕ ГО СМЕНИЛ БЛАГОЈА МЕНКОВСКИ, 16 ГОДИНИ КОМАНДАНТ НА СКОПСКАТА ПРОТИВПОЖАРНА БРИГАДА

КОЦЕ ТРАЈАНОВСКИ БЕЗ ОБРАЗЛОЖЕНИЕ ГО СМЕНИЛ БЛАГОЈА МЕНКОВСКИ, 16 ГОДИНИ КОМАНДАНТ НА СКОПСКАТА ПРОТИВПОЖАРНА БРИГАДА

Градоначалникот на Скопје без никакво образложение вчера го разрешил командантот на Противпожарната бригада на Скопје, Благоја Менковски. На неговото ...
1 217 / 17 НАПИСИ