Таг: сексуално вознемирување

1 2 321 / 21 НАПИСИ
МИНИСТЕРОТ ЗА ОДБРАНА НА ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ПОДНЕСЕ ОСТАВКА, ПИПКАЛ НОВИНАРКА ЗА КОЛЕНО ПРЕД 15 ГОДИНИ

МИНИСТЕРОТ ЗА ОДБРАНА НА ВЕЛИКА БРИТАНИЈА ПОДНЕСЕ ОСТАВКА, ПИПКАЛ НОВИНАРКА ЗА КОЛЕНО ПРЕД 15 ГОДИНИ

Министерството за одбрана на Обединетото кралство потврди дека Мајкл Фалон поднел оставка од функцијата секретар за одбрана, поради како што кажал, не ...
1 2 321 / 21 НАПИСИ