Таг: Систина

2 МИЛИОНИ МИЛИМЕТРИ

2 МИЛИОНИ МИЛИМЕТРИ

1 Корежисерката на филмот „Медена земја“ Тамара Котевска има 26 години и две номинации за Оскар за првиот филм. Зошто нејзе би ѝ било важно што имаат ...
РОДЕНИТЕ ВО СИСТИНА ВО 2010 НЕМА ДА БИДАТ РОДЕНИ ВО СЕЛО, ТУКУ ВО ГРАД, СО ЗАКОН УСВОЕН ОД СОБРАНИЕТО

РОДЕНИТЕ ВО СИСТИНА ВО 2010 НЕМА ДА БИДАТ РОДЕНИ ВО СЕЛО, ТУКУ ВО ГРАД, СО ЗАКОН УСВОЕН ОД СОБРАНИЕТО

Родителите на децата родени во болницата „Систина“ во периодот од април 2010 до декември 2010 ќе може да побараат измена и како место на раѓање на дец ...
2 / 2 НАПИСИ