Таг: Стојанче Ангелов

1 2 3 10 / 23 НАПИСИ
НА МАТКА ИМА ДВЕ НЕСТАБИЛНИ КАРПИ, АКО ГИ УРНЕМЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КАДЕ МОЖЕ ДА ПАДНАТ, КАЖА АНГЕЛОВ

НА МАТКА ИМА ДВЕ НЕСТАБИЛНИ КАРПИ, АКО ГИ УРНЕМЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КАДЕ МОЖЕ ДА ПАДНАТ, КАЖА АНГЕЛОВ

На кањонот Матка постојат две нестабилни карпи, кои од Комисијата за брани се оценети како загрижувачки, кажа директорот на Центарот за управување и к ...
СИРЕНИТЕ ЗА ВОЗДУШНО АЛАРМИРАЊЕ СЕ НЕФУНКЦИОНАЛНИ

СИРЕНИТЕ ЗА ВОЗДУШНО АЛАРМИРАЊЕ СЕ НЕФУНКЦИОНАЛНИ

Системот на воздушно алармирање преку сирени не е функционален, затоа што по распадот на Југославија се напуштила и оваа пракса, вели првиот човек на ...
ПОСТОИ ОПАСНОСТ ДА СЕ СРУШИ НАСИПОТ НА БРАНАТА ЛИПА ВО НЕГОТИНСКО, НЕ СЕ ЗНАЕ ЧИЈА Е, ВЕЛИ ЦУК

ПОСТОИ ОПАСНОСТ ДА СЕ СРУШИ НАСИПОТ НА БРАНАТА ЛИПА ВО НЕГОТИНСКО, НЕ СЕ ЗНАЕ ЧИЈА Е, ВЕЛИ ЦУК

Оштетената брана Липа во Неготинско протекува од многу места и има опасност од рушење на дел од насипот, соопшти Центарот за управување со кризи (ЦУК) ...
КОНЕЧНО ПРОРАБОТИ ЕДИНСТВЕНИОТ БРОЈ ЗА ИТНИ СЛУЧАИ 112, ЗА ПОЧЕТОК САМО ВО СКОПЈЕ

КОНЕЧНО ПРОРАБОТИ ЕДИНСТВЕНИОТ БРОЈ ЗА ИТНИ СЛУЧАИ 112, ЗА ПОЧЕТОК САМО ВО СКОПЈЕ

Од денеска, конечно функционира единствениот број за итни случаи 112. Со тоа, сега помош може да се добие само со вртење на бројот 112, наместо да се ...
НЕМА СТРУЈА ОД КИЧЕВО ДО ОХРИД ОТИ ДВА ДАЛНОВОДА ИСПАДНАЛЕ ОД МНОГУ СНЕГ

НЕМА СТРУЈА ОД КИЧЕВО ДО ОХРИД ОТИ ДВА ДАЛНОВОДА ИСПАДНАЛЕ ОД МНОГУ СНЕГ

Поради два испаднати големи далновода во планинските и тешко пристапни предели, четвртина Македонија остана без струја. Нема струја од Кичево па до Ох ...
ВО ФЕВРУАРИ ЌЕ СТАРTУВА БРОЈОТ 112, АНГЕЛОВ ПОВИКА ЛИЦА ОД АДМИНИСТАЦИЈАТА ДА СЕ ПРИЈАВАТ ЗА ПРИМАТЕЛИ НА ПОВИЦИ

ВО ФЕВРУАРИ ЌЕ СТАРTУВА БРОЈОТ 112, АНГЕЛОВ ПОВИКА ЛИЦА ОД АДМИНИСТАЦИЈАТА ДА СЕ ПРИЈАВАТ ЗА ПРИМАТЕЛИ НА ПОВИЦИ

Единствениот број за несреќи 112 ќе профункционира на 11 февруари  идната година, кажа директорот на Центарот за управување со кризи Стојанче Ангелов. ...
НЕ Е БЕЗБЕДНО ГАСНЕЊЕТО НА ПОЖАРОТ НА ГАЛИЧИЦА СО ЛУЃЕ И ХЕЛИКОПТЕРИ ПОРАДИ ГОЛЕМИОТ БРОЈ МИНИ И ЕКСПЛОЗИВИ, ВЕЛИ АНГЕЛОВ

НЕ Е БЕЗБЕДНО ГАСНЕЊЕТО НА ПОЖАРОТ НА ГАЛИЧИЦА СО ЛУЃЕ И ХЕЛИКОПТЕРИ ПОРАДИ ГОЛЕМИОТ БРОЈ МИНИ И ЕКСПЛОЗИВИ, ВЕЛИ АНГЕЛОВ

Теренот каде гори пожарот на Галичица е непријатен и критичен за пешадиско гаснење и гаснење со хеликоптери, поради големиот број на експлозивни средс ...
МАГИЧЕН КРУГ

МАГИЧЕН КРУГ

Не ме карај со шефот, да си ја повозам уште еден мандат службената кола. ...
ВЛАДАТА ГО НАЗНАЧИ СТОЈАНЧЕ АНГЕЛОВ ЗА ДИРЕКТОР НА ЦУК, ДОСЕГА БЕШЕ В.Д.

ВЛАДАТА ГО НАЗНАЧИ СТОЈАНЧЕ АНГЕЛОВ ЗА ДИРЕКТОР НА ЦУК, ДОСЕГА БЕШЕ В.Д.

Владата на денешната седница го назначи Стојанче Ангелов за директор на Центарот за управување со кризи. Ангелов околу една година е на чело на оваа и ...
ПОЖАР КАЈ ПЕХЧЕВО, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ БАРА ПОМОШ ОД НАСЕЛЕНИЕТО, АНГЕЛОВ ВЕЛИ СЕ ГАСИ СО 2 НАШИ И 3 СРПСКИ ХЕЛИКОПТЕРИ

ПОЖАР КАЈ ПЕХЧЕВО, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ БАРА ПОМОШ ОД НАСЕЛЕНИЕТО, АНГЕЛОВ ВЕЛИ СЕ ГАСИ СО 2 НАШИ И 3 СРПСКИ ХЕЛИКОПТЕРИ

Голем пожар попладнево го зафати Пехчево. Гори шумата над градот, а како што велат граѓани, се шири кон Берово. Градоначалникот на Берово Звонко Пекев ...
1 2 3 10 / 23 НАПИСИ