Таг: Св.Наум Охридски

ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА МАНАСТИРОТ „СВЕТИ НАУМ“ НА ПОПОВА ШАПКА

ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА МАНАСТИРОТ „СВЕТИ НАУМ“ НА ПОПОВА ШАПКА

Големиот црковен празник Св. Наум Охридски традиционално беше одбележан во истоимениот манастирски комплекс на Попова Шапка. Во присуство на свештениц ...
БОЛНИЦАТА „СВ. НАУМ ОХРИДСКИ“ ВО СКОПЈЕ ЌЕ ДОБИЕ КРЕВЕТИ И ОПРЕМА ОД ДОМАШНО ПРОИЗВОДСТВО СО ЛИЧНА ДОНАЦИЈА НА БИЗНИСМЕНОТ АНЃУШЕВ ВРЕДНА 1.5 МИЛИОНИ ДЕНАРИ

БОЛНИЦАТА „СВ. НАУМ ОХРИДСКИ“ ВО СКОПЈЕ ЌЕ ДОБИЕ КРЕВЕТИ И ОПРЕМА ОД ДОМАШНО ПРОИЗВОДСТВО СО ЛИЧНА ДОНАЦИЈА НА БИЗНИСМЕНОТ АНЃУШЕВ ВРЕДНА 1.5 МИЛИОНИ ДЕНАРИ

Шест соби од одделот за абдоменална хирургија во Универзитетската клиника за хируршки болести „Св. Наум Охридски“ во Скопје ќе се опремат со болничка ...
САМО ДЕТСКАТА КЛИНИКА И ГИНЕКОЛОГИЈА ЌЕ ПРИМААТ ПАЦИЕНТИ ЗА ВРЕМЕ НА ПАПСКАТА ПОСЕТА, СИТЕ ДРУГИ ДА ОДАТ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“, АПЕЛИРААТ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

САМО ДЕТСКАТА КЛИНИКА И ГИНЕКОЛОГИЈА ЌЕ ПРИМААТ ПАЦИЕНТИ ЗА ВРЕМЕ НА ПАПСКАТА ПОСЕТА, СИТЕ ДРУГИ ДА ОДАТ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“, АПЕЛИРААТ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

Министерството за здравство апелира за време на посетата на папата Фрањо сите граѓани да се упатуваат во Градската општа болница „8 Септември” или пор ...
ПОРАНЕШНА ГРАДСКА БОЛНИЦА РАБОТИ СО НАМАЛЕН ОБЕМ ПОРАДИ РЕКОНСТРУКЦИЈА НА 4 ОДДЕЛИ

ПОРАНЕШНА ГРАДСКА БОЛНИЦА РАБОТИ СО НАМАЛЕН ОБЕМ ПОРАДИ РЕКОНСТРУКЦИЈА НА 4 ОДДЕЛИ

Специјалната болница за хируршки болести „Св. Наум Охридски“, поранешна Градска болница, работи со намален обем, бидејќи во тек е реконструкција. О ...
НАГРАДЕНИ 4 ИДЕЈНИ РЕШЕНИЈА ЗА НОВАТА ГРАДСКА БОЛНИЦА НА МЕСТОТО НА „МАЈЧИН ДОМ“ ВО АЕРОДРОМ

НАГРАДЕНИ 4 ИДЕЈНИ РЕШЕНИЈА ЗА НОВАТА ГРАДСКА БОЛНИЦА НА МЕСТОТО НА „МАЈЧИН ДОМ“ ВО АЕРОДРОМ

Министерството за здравство избра четири труда на конкурсот за избор на идејно решение за изградба на нова градска болница во Општина Аеродром, која ќ ...
ДВЕ ГОДИНИ НЕМА ЦЕНТАР ЗА ИЗГОРЕНИЦИ ОТИ НЕ Е ДОВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА ГРАДСКА БОЛНИЦА

ДВЕ ГОДИНИ НЕМА ЦЕНТАР ЗА ИЗГОРЕНИЦИ ОТИ НЕ Е ДОВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА ГРАДСКА БОЛНИЦА

Центарот за изгореници во хируршката клиника „Св. Наум Охридски“ во Скопје, или поранешна Градска болница, не работи повеќе од две години, бидејќи рек ...
ТЕРМИН ЗА МАМОГРАФ НЕМА ВО НАРЕДНИТЕ ТРИ МЕСЕЦИ

ТЕРМИН ЗА МАМОГРАФ НЕМА ВО НАРЕДНИТЕ ТРИ МЕСЕЦИ

Мамографот во болницата за хируршки болести „Св. Наум Охридски“ повеќе од еден месец е расипан, а слободен термин за овој вид дијагностичка процедура ...
МАМОГРАФОТ ВО БОЛНИЦАТА „НАУМ ОХРИДСКИ“ СЕ РАСИПАЛ ОД ПРЕКИН НА СТРУЈА

МАМОГРАФОТ ВО БОЛНИЦАТА „НАУМ ОХРИДСКИ“ СЕ РАСИПАЛ ОД ПРЕКИН НА СТРУЈА

Мамографот на Клиниката за хируршки болести „Св. Наум Охридски“, или поранешна градска болница, е во дефект, кој настанал при краткотраен прекин во сн ...
ПАЦИЕНТИ СО СКРШЕНИЦИ ГИ ШЕТААТ НИЗ СКОПЈЕ ОТИ ВО БИВША ГРАДСКА БОЛНИЦА СЕ РАСИПАЛ РЕНТГЕНОТ

ПАЦИЕНТИ СО СКРШЕНИЦИ ГИ ШЕТААТ НИЗ СКОПЈЕ ОТИ ВО БИВША ГРАДСКА БОЛНИЦА СЕ РАСИПАЛ РЕНТГЕНОТ

Пациенти со скршеници и трауматолошки повреди ги шетаат од една во друга болница во Скопје додека да ја добијат потребната здравствена грижа, затоа шт ...
ЧЕТВОРИЦА ПОВРЕДЕНИ ОД ПЕТАРДИ, ДВАЈЦА ОД ЗАТАЛКАНИ КУРШУМИ

ЧЕТВОРИЦА ПОВРЕДЕНИ ОД ПЕТАРДИ, ДВАЈЦА ОД ЗАТАЛКАНИ КУРШУМИ

Четворица пациенти повредени од петарди и двајца од заталкани куршуми вчера побарале медицинска помош во болницата за хируршки болести „Св.Наум Охридс ...
10 / 10 НАПИСИ