Таг: царски рез

САГА ЗА ВАКСАЈНОВИ

САГА ЗА ВАКСАЈНОВИ

Малку ни беше чекање датум за ЕУ, сега уште и Кинеска нова година ќе исчекаме. ...
ПОВЕДЕНИ СЕ ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТАПКИ ПРОТИВ 9 ЛИЦА ОД БИТОЛСКА ГИНЕКОЛОГИЈА, ОТКАКО ГИНЕКОЛОГ СИ ЈА ВНЕЛ СОПРУГАТА ДА ИЗВРШИ ЦАРСКИ РЕЗ ВРЗ РОДИЛКА, СООПШТИ ИНСПЕКТОРАТОТ

ПОВЕДЕНИ СЕ ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТАПКИ ПРОТИВ 9 ЛИЦА ОД БИТОЛСКА ГИНЕКОЛОГИЈА, ОТКАКО ГИНЕКОЛОГ СИ ЈА ВНЕЛ СОПРУГАТА ДА ИЗВРШИ ЦАРСКИ РЕЗ ВРЗ РОДИЛКА, СООПШТИ ИНСПЕКТОРАТОТ

По извршениот вонреден инспекциски надзор Државниот санитарен и здравствен инспкеторат (ДСЗИ) ќе достави известување до надлежното Основно јавно обвин ...
ОБВИНИТЕЛСТВОТО ДА ИСТРАЖИ ЗОШТО ПОЧИНА РОДИЛКАТА ОД БИТОЛА, БАРА СОПРУГОТ

ОБВИНИТЕЛСТВОТО ДА ИСТРАЖИ ЗОШТО ПОЧИНА РОДИЛКАТА ОД БИТОЛА, БАРА СОПРУГОТ

Јавното обвинителство да ги истражи причините кои довеле до смртта на 31-годишната родилка Весна Петрова од Битола, бара нејзиниот сопруг Миле Петров. ...
ГЕРМАНИЈА ВЕРУВА ДЕКА ИВАНОВ ЌЕ ДОЗВОЛИ ДА СЕ ФОРМИРА ВЛАДА

ГЕРМАНИЈА ВЕРУВА ДЕКА ИВАНОВ ЌЕ ДОЗВОЛИ ДА СЕ ФОРМИРА ВЛАДА

Парламентот мора да биде функционален за да може да одлучува за ургентните прашања што се под негова негова надлежност, изјави Кристијан Хелбах, специ ...
4 / 4 НАПИСИ