Таг: цвеќиња

НОВИ ЦВЕТНИ АРАНЖМАНИ ВО ПАРКОВИТЕ ВО НОВО ЛИСИЧЕ И КОЗЛЕ СО ДОНАЦИЈА НА СТОПАНСКА БАНКА СКОПЈЕ

НОВИ ЦВЕТНИ АРАНЖМАНИ ВО ПАРКОВИТЕ ВО НОВО ЛИСИЧЕ И КОЗЛЕ СО ДОНАЦИЈА НА СТОПАНСКА БАНКА СКОПЈЕ

Стопанска банка АД-Скопје заедно со ЈП „Паркови и зеленило“ засади цветни аранжмани на две урбани локации во Скопје, со кои дополнително го уреди и ос ...
МВР ЌЕ ТРАГА ПО БИТОЛЧАНИТЕ КОИ ГИ ОБРАА ЉУБИЧИЦИТЕ ПРЕД БЕЗИСТЕНОТ

МВР ЌЕ ТРАГА ПО БИТОЛЧАНИТЕ КОИ ГИ ОБРАА ЉУБИЧИЦИТЕ ПРЕД БЕЗИСТЕНОТ

МВР ќе трага по битолчаните кои ги обраа љубичиците од цветната леа пред Безистенот, откако Јавното претпријатие „Комуналец“ поднесе пријав во полициј ...
ОПШТИНА АЕРОДРОМ ВО ФОНТАНИТЕ ЌЕ САДИ ЦВЕЌИЊА И ДРВЦА ОТИ Е СКАПО ОДРЖУВАЊЕТО

ОПШТИНА АЕРОДРОМ ВО ФОНТАНИТЕ ЌЕ САДИ ЦВЕЌИЊА И ДРВЦА ОТИ Е СКАПО ОДРЖУВАЊЕТО

Од фонтаните низ Општина Аеродром веќе нема да прска вода туку во нив ќе се садат цвеќиња и зеленило. Градоначалникот Златко Марин денеска се пофали д ...
ОХРИД ЌЕ БИДЕ УКРАСЕН СО КИЛИМ ОД 50.000 ЦВЕЌИЊА

ОХРИД ЌЕ БИДЕ УКРАСЕН СО КИЛИМ ОД 50.000 ЦВЕЌИЊА

„Охридски комуналец” почна со садењето на околу 50.000 летни цвеќиња низ Охрид. Ќе бидат засадени во парковите, на кружните текови и на други зелени п ...
ВО БИТОЛА ЗАСАДЕНИ НАД 25.000 ЦВЕЌИЊА, ОКОЛУ 900 СЕ УКРАДЕНИ

ВО БИТОЛА ЗАСАДЕНИ НАД 25.000 ЦВЕЌИЊА, ОКОЛУ 900 СЕ УКРАДЕНИ

Битола оваа пролет е разубавена со над 25.000 сезонски цвеќиња што јавното претпријатие „Комуналец“ само ги одгледува во свои пластеници. Ова е само п ...
ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ ПРАВИ 7 СКВЕРОВИ СО ЗЕЛЕНИЛО И ПАМЕТНИ КЛУПИ

ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ ПРАВИ 7 СКВЕРОВИ СО ЗЕЛЕНИЛО И ПАМЕТНИ КЛУПИ

Град Скопје ќе уреди во скверови седум локации кои сега се запуштени простори. Градот распиша оглас за изработка на проекти за просторот зад автобуска ...
ИНСТАЛАЦИИ СО ЦВЕЌИЊА НИКНУВААТ НИЗ ЊУЈОРК

ИНСТАЛАЦИИ СО ЦВЕЌИЊА НИКНУВААТ НИЗ ЊУЈОРК

Изминативе неколку месеци, жителите на Њујорк можеа да сретнат необични глетки на улица, одејќи на работа во утринските часови, откако корпи за ѓубре ...
7 / 7 НАПИСИ